Basketbol: Spor Toto Türkiye Kupası

Basketbol: Spor Toto Türkiye Kupası -Banvit Basketbol Kulübü Genel Menajeri Çataloluk: -Önümüzdeki ilk ciddi sınav Manisadaki Türkiye Kupası eleme grubu ve birinci maçtan itibaren takım olarak hazır olduğumuzu göstermek istiyoruz


BALIKESİR (A.A) - Basketbol Spor Toto Türkiye Kupası C Grubunda yer alan Banvitin Genel Menajeri Turgay Çataloluk, önlerindeki ilk ciddi sınav olan Manisadaki Türkiye Kupası eleme grubunun ilk maçından itibaren takım olarak hazır olduklarını göstermek istediklerini söyledi.
     Çataloluk, yaptığı açıklamada, Türkiye Kupası hazırlıklarını aralıksız sürdürdüklerini belirterek, 5-6-7 Ekimde başlayacak grup maçlarında rakiplerinin, TED Ankara Kolejliler, Tofaş ve Türk Telekom olduğunu bildirdi.
     Hazırlık dönemi boyunca takımın gösterdiği performansın müspet olduğunu dile getiren Çataloluk, şunları kaydetti:
     Bizi zorlu bir sezon bekliyor. Bu yıl kadromuzda bazı değişiklikler yaptık ve geçtiğimiz sezonlara oranla daha genç bir ekibe sahibiz. Aramıza yeni katılan arkadaşlarımızın şimdiye kadar gösterdiği performans bizi tatmin etti. Tecrübeli ve genç oyuncularımızın uyumuyla iyi bir sezon geçirmeyi umut ediyoruz. Önümüzdeki ilk ciddi sınav, Manisadaki Türkiye Kupası eleme grubu. Ve birinci maçtan itibaren takım olarak hazır olduğumuzu göstermek istiyoruz.
     Banvit, 4 Ekim Perşembe günü, grup maçlarının yapılacağı Manisaya gidecek.
    
     Muhabir: Ahmet Pesen / Zafer Akpınar
     Yayıncı: Kamuran Akkuş
<< Önceki Haber Basketbol: Spor Toto Türkiye Kupası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER