Basketbol: Tekerlekli Sandalye Birinci Ligi

Basketbol: Tekerlekli Sandalye Birinci Ligi -Ordu Belediyesi Antrenörü Aslan: Son maçta rakibimizi yenerek ilk devreyi galibiyetle kapatmak istiyoruz


ORDU (A.A) - Türkiye Tekerlekli Sandalye Basketbol Birinci Ligi ekiplerinden Ordu Belediyesinin antrenörü Cem Aslan, Son maçta rakibimizi yenerek ilk devreyi galibiyetle kapatmak istiyoruz dedi.
     Aslan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligde normal maçların sona erdiğini ancak ertelenen bir maçlarının hafta sonu oynanacağını belirtti.
     Rakiplerinin Kırklareli Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı olduğunu ifade eden Aslan, Deplasmanda oynayacağımız maçın hazırlıklarını düzenli bir şekilde sürdürüyoruz diye konuştu.
     Ligde 8 galibiyet ve 2 mağlubiyet alarak puan cetvelinin 5inci sırasında yer aldıklarını anlatan Aslan, şöyle devam etti:
     Ligde güzel işler yaptık. Süper Lig yolunda önemli galibiyetler aldık. Şanssız bir şekilde 2 maçımızı kaybettik. Hafta sonu daha önce ertelenen maçımızı oynayacağız. Rakibimizin ligde durumu iyi değil. Ama biz bu durumu göze alarak değil rakibimizi ciddiye alarak sahaya çıkacağız. İnşallah son maçta rakibimizi yenerek ilk devreyi galibiyetle kapatmak istiyoruz. Takım içerisinde birlik ve beraberlik üst seviyelerde. Her şey bizim lehimize. Bütün bu fırsatları iyi değerlendirerek gülen taraf olmak istiyoruz.
     Aslan, takımda cezalı ve sakat oyuncunun bulunmadığını kaydetti.
    
     Muhabir: Hayati Akçay
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber Basketbol: Tekerlekli Sandalye Birinci Ligi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER