Kepez Belediye Başkanı Tütüncü:

Kepez Belediye Başkanı Tütüncü: -Yapılan yatırımlarla bölge önemli bir eğitim merkezi olacak


ANTALYA (A.A) - Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, yapılan yatırımlarla bölgenin önemli bir eğitim merkezi olacağını söyledi.
     Tütüncü, bölgeye yapılacak yatırımları istişare etmek amacıyla Ahatlı Mahalle muhtarı Tahsin Mutlucanı ziyaret etti.
     Tütüncü, ziyarette yaptığı konuşmada, Ahatlı, Kültür ve Yeni Doğan mahallelerinin 30 yıllık tapu hayalini gerçekleştirdiklerini, kat artışına yönelik imar düzenlemesiyle birlikte, bölgede gecekonduların yerine modern binaların inşa edilmeye başlandığını söyledi.
     Tütüncü, mülkiyet problemlerini çözmeleriyle birlikte şehirleşmede atağa geçen bölgenin, kentin en güzel yerleşim yerlerinden biri olmaya başladığına işaret etti.
    
     -Asfalt, kaldırım ve park hizmeti yapılacak-
    
     Yapılaşma ile bölgedeki yolların asfaltının, kaldırımın bozulduğuna değinen Tütüncü, konut inşaatının bitmesiyle bölgedeki tüm yolların asfaltını ve kaldırımını yenileyeceklerini kaydetti.
     Bölgedeki mevcut parkların bakım ve onarımını yaptıklarına anlatan Tütüncü, Ahatlı Mahallesine yeni bir park inşa edeceğiz. Yeni Doğan Mahallesinde 23 derslikli bir ilköğretim okulu inşa edilecek. Kültür Mahallesine bir fen lisesi kazandırmak istiyoruz. Kültür Mahallesindeki Kepez Anadolu İmam Hatip Lisesinin inşaatını bu yıl içerisinde tamamlayacağız. Bu yatırımlarla bölge önemli bir eğitim merkezi olacak diye konuştu.
     Şafak Mahallesinde inşa ettikleri Orhan Gazi Semt Konağının Ahatlı bölgesinin de hizmetinde olacağını dile getiren Tütüncü, tesiste, mahalleli kadınlara meslek ve sanat kursu, öğrencilere ise kütüphane ile internet hizmetinin verileceğini duyurdu.
     Tütüncü, bölgeye yapılması planlanan Merkez Bankası Antalya Şubesi hizmet binası ile Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesinin de mahallelere sosyal ve ekonomik canlılık getireceğini vurguladı.
     Muhtar Tahsin Mutlucan da mahalleye ilgisinden ve hizmetlerinden dolayı Tütüncüye teşekkür etti.
    
     Muhabir: Yusuf Karadağ
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Kepez Belediye Başkanı Tütüncü: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER