Basketbol: Tekerlekli Sandalye Süper Ligi

Basketbol: Tekerlekli Sandalye Süper Ligi -Yalova Ortopedikler Spor Kulübü Başkanı Erkoç: -Oyuncularıma inanıyorum. Galibiyet için çok inançlılar


YALOVA (A.A) - Yalova Ortopedikler Spor Kulübü (YOSK) Başkanı Alparaslan Erkoç, Oyuncularıma inanıyorum. Galibiyet için çok inançlılar dedi.
     Yarın Adana Engelliler Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı ile sahalarında yapacakları karşılaşma öncesi gazetecilere açıklamalarda bulunan Erkoç, maça çok iyi hazırlandıklarını söyledi.
     Maça galibiyet için çıkacaklarını belirten Erkoç, Adana maçına takım gayet hazır. Günde çift idmanla ciddi bir şekilde maça hazırlandık. Bizim için önemli bir maç. Adana henüz daha galibiyet alamadı. Bizimle oynadıkları maçta galibiyet elde etmek isteyeceklerdir. Adana lig kurulduğundan beri mücadele eden bir ekip. Bizden tek istekleri galibiyet almak olacak diye konuştu.
     Takıma inancının tam olduğunu belirten Erkoç, Oyuncularıma inanıyorum. Galibiyet için çok inançlılar. Maç için odaklandılar. Bu şartlarda kazanabileceğimizi düşünüyorum. Adanaya yenilirsek zaten düşme potasına giriyoruz. Bizim için kaybetmek çok tehlikeli olur dedi.
    
     Muhabir: Erhan Erdoğan / Burak Akay
     Yayıncı: Doğan Sarıtaş
<< Önceki Haber Basketbol: Tekerlekli Sandalye Süper Ligi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER