Basketbol: Tekerlekli Sandalye Süper Ligi

Basketbol: Tekerlekli Sandalye Süper Ligi -YOSK Başkanı Erkoç: Galatasaraya karşı sürpriz yapmak istiyoruz. Herkes biliyor ki YOSK, Süper Ligde sürprizlerin takımıdır ve hafta sonu sürpriz yapacağımıza inanıyorum


YALOVA (A.A) - Yalova Ortopedikler Spor Kulübü (YOSK) Başkanı Alpaslan Erkoç, Galatasaraya karşı sürpriz yapmak istiyoruz. Herkes biliyor ki YOSK, Süper Ligde sürprizlerin takımıdır ve hafta sonu sürpriz yapacağımıza inanıyorum dedi.
     Erkoç, yaptığı açıklamada, hafta sonu oynayacakları Galatasaray maçına odaklandığını söyledi. Deplasmanda kendilerini zorlu bir mücadelenin beklediğini ifade eden Erkoç, Tekerlekli sandalye basketbol branşında kıtalararası şampiyonluğu olan ve dünyanın en iyisi olarak gösterilen bir takıma karşı oynayacağız. Galatasaraya karşı sürpriz yapmak istiyoruz. Herkes biliyor ki YOSK, Süper Ligde sürprizlerin takımıdır ve hafta sonu sürpriz yapacağımıza inanıyorum diye konuştu.
     Lig tarihinde bugüne kadar Galatasarayla 5 maç oynadıklarını ifade eden Erkoç, Galatasaray karşılaşmaları bizim için ayrı bir önem taşımaktadır. Sporcularımız, her maç olduğu gibi bu müsabakaya da ciddiyetle hazırlanıyor. İnşallah güzel bir sonuçla Yalovaya döneriz. Ayrıca maç için yaklaşık 200 kadar taraftarımız da takımımızı desteklemek için bizimle İstanbula gelecek ifadelerini kullandı.
    
     -Şuayipin transferi-
    
     Erkoç, öte yandan Balıkesirsporun istediği Şuayip Kablanın Yalovada kalmak istediğini bildirdi. Sporcularıyla yakından ilgilenen Balıkesir temsilcisinin teklifini geri çevirdiklerini dile getiren Erkoç, şunları kaydetti:
     1. Lig ekiplerinden Balıkesirspor, oyuncumuz Şuayip Kablan için transfer teklifinde bulunmuştu. Sezon sonuna kadar sözleşmeli sporcumuz olan Şuayip için 50 bin lira bonservis ücreti istemiştik. Ayrıca yarım sezon için Şuayipe yaklaşık 50 bin liralık bir ücret de sundular. Ancak oyuncumuz, Yalovada çok mutlu olduğunu ve YOSK için bu teklifi reddettiğini bize iletti. Biz de Balıkesir takımına aynı şekilde belirttik ve tekliflerinden dolayı kendilerine teşekkür ettiğimizi söyledik. Böylece Şuayip de sezon sonuna kadar takımımızda kaldı.
    
     Muhabir: Erhan Erdoğan / Burak Akay
     Yayıncı: Doğan Sarıtaş
<< Önceki Haber Basketbol: Tekerlekli Sandalye Süper Ligi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER