Basketbol: TKBL

Basketbol: TKBL -Adana BOTAŞ, Canik Belediyesi maçının hazırlıklarını sürdürdü -Genel Menajer Kutlu: -Üst sıralardaki yerimizi korumak istiyorsak Canik Belediyesi maçını kazanmalıyız


ADANA (A.A) - Türkiye Kadınlar Basketbol Liginde (TKBL) mücadele eden Adana BOTAŞ, 10. hafta mücadelesinde sahasında Canik Belediyesi ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.
     Genel menajer Abdullah Kutlu, yaptığı yazılı açıklamada, üst sıralardaki yerlerini korumak için Canik Belediyesi maçını kazanmaları gerektiğini belirtti. Kutlu, geçen hafta İstanbul Üniversite ile yaptıkları maça tutuk başlamalarına rağmen, ilerleyen dakikalarda takımın toparlanarak maçı kazanmasını bildiğini ifade etti.
     Kutlu, açıklamasında şunları kaydetti:
     Alınan bu galibiyetten dolayı teknik ekibi ve oyuncularımızı kutluyorum. Bu hafta ise evimizde Canik Belediyesi ile karşılaşacağız. Üst sıralardaki yerimizi korumak istiyorsak Canik Belediyesi maçını kazanmalıyız. Takımımız, İstanbul Üniversitesi maçının hemen ardından bu haftaki maçın hazırlıklarına başladı. İki gündür taktik çalışmalarını sürdüren oyuncularımız maç gününe kadar çalışmalarını sürdürecek. Takımımızın, Canik Belediyesi karşısında da iyi mücadele edeceğini düşünüyorum. Cumartesi günkü maça Adanalıları Menderes Spor Salonuna bekliyoruz.
    
     Muhabir: İbrahim Erikan/Ömer Yıldız / Halil İbrahim Avşar
     Yayıncı: Erdem Gültekin

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER