Bayburt Belediye Başkanı Polat:

Bayburt Belediye Başkanı Polat: "Öğrencilerimizin rahat edebileceği ve halkımızla bütünleşebileceği ortak yaşam alanları yapmaya devam ediyoruz"


BAYBURT (A.A) - Bayburt Belediye Başkanı Hacı Polat, "Öğrencilerimizin rahat edebileceği ve halkımızla bütünleşebileceği ortak yaşam alanları yapmaya devam ediyoruz" dedi.
     Polat, Şair Zihni Kent Ormanındaki hizmet binasında Bayburt Üniversitesi öğrencileriyle bir araya geldi.
     Öğrencilerin Bayburt ile ilgili beklentilerini dinleyen Polat, "Bayburt hepimizin ortak yaşam alanıdır. Bu yaşam alanını en üst seviyeye hatta diğer şehirlerden bir adım ileriye taşımalıyız. Siz değerli öğrencilerimizi her zaman önemsiyoruz ve sizlere güzel bir Bayburt inşa etme yolunda mücadelemize devam ediyoruz" diye konuştu.
     Üniversite kurulduktan sonra çevresinde ortak yaşam alanları oluşturmaya başladıklarını ifade eden Polat, şunları söyledi:
     "Rabia Kadıoğlu Parkını yaparak hizmetinize sunduk. İçerisinde birçok sosyal, kültürel ve spor alanlarının olduğu Gençlik Parkı inşasına başladık. Bayburtta bir ilk olma özelliği ile Şair Zihni Kent Ormanını halkımızın ve öğrencilerimizin hizmetine sunduk. Kent içi ulaşım sisteminde değişikliğe giderek tüm araçları daha modern ve engelli vatandaşlarımızın da rahatlıkla binebileceği konfora sahip araçlarla değiştirdik."
     Öğrencilerin sorularını da yanıtlayan Polat, "Şehrimizde şebekeden akan suyu rahat rahat içebilirsiniz. Daha öncede Dünya Sağlık Örgütünün standartlarına göre içilebilir olmasına rağmen biz yine şebeke suyumuzun sertlik derecesini düşürmek için çalışmalar yaptık ve yapmaya da devam edeceğiz. Yine sağlığımız açısından belirli aralıklarla şebeke suyunda klorlama faaliyetlerini yürütüyoruz- dedi.
     Bayburt Üniversitesinin özverili faaliyetlerini her zaman önemsediklerini ve birçok konuda üniversite ile işbirliği içinde olduklarını kaydeden Polat, "Biz de Bayburt Belediyesi olarak üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirmeye gayret ediyoruz. Öğrencilerimizin rahat edebileceği ve halkımızla bütünleşebileceği ortak yaşam alanları yapmaya devam ediyoruz" diye konuştu.
    
     Muhabir: Fatih Mehmet Özcan
     Yayıncı: Asena Akçay
<< Önceki Haber Bayburt Belediye Başkanı Polat: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER