BAYGİAD Başkanı Berber: Toplumun gelişimi ve

BAYGİAD Başkanı Berber: Toplumun gelişimi ve kalkınma süreci basın çalışanlarının desteği ile daha hızlı olacaktır


BAYBURT (A.A) - Bayburt Girişimci İşadamları Derneği (BAYGİAD) Başkanı Habip Berber, toplumun gelişimi ve kalkınma sürecinin basın çalışanlarının desteği ile daha hızlı olacağını söyledi.
     Berber, dernek binasında gazetecilere yaptığı açıklamada, basın mensuplarının, derneğin toplum yararına faaliyetleri yansıttığında sevindikleri gibi eleştirel yaklaşımına da saygı duymaları gerektiğini belirterek, Çünkü eleştiriye açık olmayan bir mekanizma gelişmeye de müsait değildir dedi.
     Gazetecilik mesleğinin önemli bir kamu görevi olduğunu, yerel basının ilde olan gelişmeler konusunda halkı bilgilendirdiğini, vatandaşlarla devlet arasında köprü görevi yaparak Bayburtun kültürel, sosyal, turizm ve ekonomik gelişiminde etkin bir rol üstlendiğini ifade eden Berber, Bu nedenle güçlü gazeteci güçlü basın kuruluşunun, güçlü basın kuruluşları da güçlü demokrasinin tesisini sağlayacaktır. Toplumun gelişimi ve kalkınma süreci de basın çalışanlarının desteği ile daha hızlı olacaktır diye konuştu.
     BAYGİAD Genel Sekreteri Bedri Özdemir ise slayt eşliğinde derneğin 2012 yılı faaliyetlerini anlatarak 2013 yılı hedeflerini dile getirdi.
    
     Muhabir: Fatih Mehmet Özcan
     Yayıncı: Asena Akçay
<< Önceki Haber BAYGİAD Başkanı Berber: Toplumun gelişimi ve Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER