Beko Basketbol Liginde transfer

Beko Basketbol Liginde transfer -Mersin Büyükşehir Belediyesi, ABDli oyun kurucu David Holstonla sözleşme imzaladı


MERSİN (A.A) - Beko Basketbol Ligi takımlarından Mersin Büyükşehir Belediyesi, ABDli oyun kurucu David Holstonla sözleşme imzaladı.
     Mersin temsilcisi, Türk vatandaşlığına geçtikten sonra Ali Karadeniz ismini alan Michael Wrightın ardından iki sezon Pınar Karşıyakada oynayan ve geçen yıl Almanyada Artland Dragons forması giyen Holstonu kadrosuna dahil etti.
     Kulüp Başkanı Mehmet Özcan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, uzun zamandır takip ettikleri Holstonla anlaşmaya vararak bir yıllık sözleşme imzaladıklarını söyledi.
     Holstonun tam bir takım oyuncusu olduğunu, kente ve takıma uyum sağlamasıyla önemli işlere imza atacağını belirten Özcan, şunları kaydetti:
     Hedefimiz yeni sezonda play-offta mücadele etmek. Transfer çalışmalarımızı bu doğrultuda sürdürüyoruz. Wrigthtın ardından iki sezon Pınar Karşıyaka forması giyen ve geçen yıl Almanyada oynayan Holstonu kadromuza dahil ederek gücümüzü artırdık. Görüşmelerini sürdürdüğümüz iki oyuncuyu daha kadromuza katarak yeni sezon hazırlıklarına hız vermek istiyoruz.
    
     Muhabir: Veli Gürgah / Volkan Kaşık
     Yayıncı: Mehmet Tevfik Erçetin
<< Önceki Haber Beko Basketbol Liginde transfer Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER