Beko Basketbol Ligi

Beko Basketbol Ligi -Anadolu Efesi mağlup eden Pınar Karşıyaka, normal sezonlarda en iyi kazanma oranını yakaladığı 2010-2011deki galibiyet sayısına ulaştı


İZMİR (A.A) - Beko Basketbol Liginde Anadolu Efesi mağlup ederek 21 galibiyete ulaşan Pınar Karşıyaka, normal sezonlarda en iyi kazanma oranını yakaladığı 2010-2011deki galibiyet sayısını yakaladı.
     Avrupa kupaları yüzünden ligde 3 müsabakası ertelenen Pınar Karşıyaka, ilk erteleme maçında Anadolu Efesi 62-57 mağlup etti.
     Anadolu Efes galibiyetiyle 21. galibiyetini alan yeşil-kırmızılı ekip, lig tarihinde en iyi kazanma oranını yakaladığı 2010-2011 sezonundaki galibiyet sayısına ulaştı.
     Pınar Karşıyaka, o sezonu yüzde 70lik galibiyet oranıyla tamamlayarak, en başarılı sezonunu geçirmişti.
     Normal sezonu 13 Mayıs Pazartesi oynayacağı Olin Edirne (D) ve 15 Mayıs Çarşamba günkü Erdemir maçlarıyla tamamlayacak Pınar Karşıyaka, ligi 5. sırada tamamlayacağı için play-off ilk turunda 4. durumdaki ekiple karşılaşacak.
     Anadolu Efes galibiyetiyle ligdeki tüm rakiplerini en az 1 kere mağlup etmeyi başaran Pınar Karşıyaka, Anadolu Efes karşısında 8 maç sonra galip geldi.
    
     Muhabir: Ali Korkmaz
     Yayıncı: Nevbahar Kabaklı
<< Önceki Haber Beko Basketbol Ligi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER