Beko Basketbol Ligi

Beko Basketbol Ligi -Pınar Karşıyakalı Diebler: Her maç daha iyiye gittiğimizi düşünüyorum


İZMİR (A.A) - Beko Basketbol Liginde Türk Telekomu 79-66 yenerek ligde 3te 3 yapan Pınar Karşıyakanın ABDli oyuncusu Jon Diebler, Her maç daha iyiye gittiğimizi düşünüyorum dedi.
     Diebler, yaptığı açıklamada, Türk Telekom karşısında çok zorlandıklarını, 3. periyotta geri düşmelerine rağmen seyircilerinin de desteğiyle maçı kazandıklarını söyledi.
     Kendi evlerinde kazanmalarının çok önemli olduğunu belirten Diebler, Galibiyetten dolayı çok mutluyum. Çok iyi bir takımımız olduğuna inanıyorum. Bir çok yeni oyuncu var. Her maç daha iyiye gittiğimizi düşünüyorum. Benim için burada bulunmak iyi bir tecrübe. Takımda çok iyi oyuncularımız var. Hepimiz, birbirimizin daha iyi oynamasını sağlıyoruz dedi.
     Pınar Karşıyaka formasıyla ligdeki 3 maçta 13 sayı ortalamasıyla oynayan Diebler, 2 sayılık atışlarda yüzde yüz, 3 sayılık atışlarda ise yüzde 50lik oranlara ulaştı.
    
     -Hem ligde hem Avrupada rakip TOFAŞ-
    
     Beko Basketbol Liginde ilk 3 haftayı kayıpsız geçen Pınar Karşıyaka ligde 3 Kasım Cumartesi günü deplasmanda TOFAŞ ile karşılaştıktan sonra FIBA Erkekler EuroChallenge Kupası ilk maçında da 6 Kasım Salı günü Bursa temsilcisine konuk olacak.
     Pınar Karşıyaka, daha önce çeyrek final oynadığı kupanın (A) Grubunda TOFAŞın yanı sıra KRKA Novo Mesto (Slovenya), Michelin ETHA (Kıbrıs Rum kesimi) ile mücadele edecek.
    
     Muhabir: Ali Korkmaz / Ramazan Ercan
     Yayıncı: Mehmet Tevfik Erçetin
<< Önceki Haber Beko Basketbol Ligi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER