Beko Basketbol Ligi

Beko Basketbol Ligi -Aliağa Petkim Genel Menajeri Saka: "Fenerbahçe Ülkeri yenerek, matematiksel olarak devam eden play-off hedefini sonuna kadar kovalamak istiyoruz"


İZMİR (A.A) - Aliağa Petkimin Genel Menajeri Birtan Saka, ligde bu hafta karşılaşacakları Fenerbahçe Ülkeri yenerek, matematiksel olarak devam eden play-off hedefini sonuna kadar kovalamak istediklerini söyledi.
     Saka, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligin 28. haftasında çarşamba günü oynanacak maça tüm Aliağalıları beklediklerini ifade etti.
     Ligde artık son 3 haftaya girildiğini, 36 puanla 11. sırada bulunduklarını kaydeden Saka, şöyle konuştu:
     "Fenerbahçe Ülkeri yenerek, matematiksel olarak devam eden play-off hedefini sonuna kadar kovalamak istiyoruz. Fenerbahçe Ülker ligin yüksek bütçeli, kaliteli bir ekibi. Ancak bizim de takım olarak iyi motive olduğumuzda neler yapabileceğimiz ortada. Bu maça kazanmak için hazırlandık. Bütün Aliağalıları çarşamba akşamı salonda görmek istiyoruz.
     Bu sezon oldukça şanssız dönemler yaşadık. Takımın en önemli oyuncularından Shumpert sezon öncesi hazırlıklarda parmağı kırılarak başladı ve uzun süre oynayamadı. Giden ve gelen oyuncularımız oldu. Takımımızda uyum sorunları yaşandı. Sezon içinde şanssız sakatlıklar yaşadık, kritik maçlarda önemli oyuncularımızdan mahrum kaldık. Bütün bunlara rağmen, bütün maçlarda iddiamızı ortaya koyduk, mücadelemizi de sonuna kadar sürdüreceğiz. Fenerbahçe Ülker gibi büyük bir camiayı da Aliağada ağırlayacak olmamız bizim için ayrı bir onurdur. Centilmence ve dostça bir mücadele olmasını diliyoruz."
     Saka, takımda sakatlığı bulunan Mert Shumpert ve Ersin Görkemi Fenerbahçe ülker maçına yetiştirmeye çalıştıklarını da sözlerine ekledi.
     Aliağa Petkim ve Fenerbahçe Ülker 24 Nisan Çarşamba günü saat 18.00de ENKA Spor Salonunda karşılaşacak.
    
     Muhabir: Mustafa Yıldırım
     Yayıncı: Nevbahar Kabaklı
<< Önceki Haber Beko Basketbol Ligi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER