Belediye Başkanı Bahçeci, öğrencilere belediyeciliği anlattı

Belediye Başkanı Bahçeci, öğrencilere belediyeciliği anlattı


KIRŞEHİR (A.A) - Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Ahi Evran Üniversitesinde okuyan öğrencilerle bir araya geldi.
     Meslek Yüksekokulu Konferans Salonunda öğrencilerle buluşan Başkan Bahçeci, belediyecilikle ilgili tecrübelerini anlattı.
     Siyasetin zor ve fedakarlık isteyen bir iş olduğunu ifade eden Başkan Bahçeci, şunları kaydetti:
     "Belediye olarak Kırşehirliler için hayaller kurduk ve doğru olanı yapmak için istişarelerde bulunduk. Belediyecilik zor bir iştir. Büyük bir bütçeyi yöneteceksin, büyük bir kurumu yöneteceksin, halkı yöneteceksin ve büyük işler yapacaksın. Biz bunların hepsini gerçekleştirmek için genç ekibimizle gece gündüz demeden çalıştık. Şehrimiz için kurumsal logomuzdan başlayıp farklı projelere kadar çok sayıda değişiklik yaptık. Şehrin kaderini belirleyen kurumlar belediyeler, yerel yönetimlerdir. Başarılı şehirlerin ardında çok çalışan belediyeler yatmaktadır. Biz hep bu bilinç ve anlayış ile küçük hesaplar yapmadan şehrimiz için en iyisini yapmaya çalıştık."
     Kendisine faydası olmayanın kimseye faydası olmaz diyen Başkan Bahçeci, "Üniversite insan hayatının en önemli dönemidir. Kendinizi geliştirebileceğiniz, geleceğe hazırladığınız bir dönemdir. Bu dönemde yaptığınız yatırımların meyvesini ilerde alacaksınız. Bu yüzden çok çalışmalı, çok okumalı, çok araştırmalısınız" diye konuştu.
    
     Muhabir: Aykut Aktaş
     Yayıncı: Ersin Altınsoy
<< Önceki Haber Belediye Başkanı Bahçeci, öğrencilere belediyeciliği... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER