Belediye başkanının doktor ve annesini darbettiği

Belediye başkanının doktor ve annesini darbettiği iddiası -Sağlık-Sen Tokat Şube Başkanı Suat Mantar: Sağlık çalışanlarına yönelik şiddet kimden gelirse gelsin yaptırımının ağır olmasını bekliyoruz


TOKAT (A.A) - Sağlık-Sen Tokat Şube Başkanı Suat Mantar, Denizlinin Çivril ilçesine bağlı Kıralan beldesinde bir doktor ve annesinin, belde belediye başkanı tarafından darbedildiği iddiasına ilişkin, Sağlık çalışanlarına yönelik şiddet kimden gelirse gelsin yaptırımının ağır olmasını bekliyoruz dedi.
     Mantar, sendika binasında düzenlediği basın toplantısında, Denizlinin Çivril ilçesine bağlı Kıralan beldesinde, Belde Belediye Başkanı Bayram Gümüşün, Aile Sağlığı Merkezinde görevli pratisyen hekim Soner Er ile annesi Zeliha Eri darbettiği iddiasına ilişkin görüşlerini aktardı.
     Bir hekime yönelik şiddetin, belediye başkanlığı makamında oturan birinden gelmesini üzüntüyle karşıladıklarını belirten Mantar, Sağlık çalışanlarına yönelik şiddet kimden gelirse gelsin yaptırımının ağır olmasını bekliyoruz. Birileri Bayram Gümüşe belediye başkanlığı makamının amirlik makamı değil, hizmet makamı olduğunu hatırlatması gerekiyor. Doktor arkadaşımıza yapılan bu saldırıyı kınıyoruz dedi.
     Mantar, Sağlık çalışanlarına yönelik şiddetin önlenmesi ve yaptırımların arttırılması adına girişimlerimizi sürdüreceğiz. Sağlıkta şiddet öyle bir boyuta geldi ki bırakın insanları caydırmayı, neredeyse cesaret veriyor. Bir doktorun, bir sağlık çalışanının hakarete uğraması ya da darbedilmesi normal bir olay değil. Sağlık çalışanlarımıza yönelik şiddete dur diyecek tedbirlerin bir an önce hayata geçirilmesini istiyoruz ifadelerini kullandı.
    
     Muhabir: Zehra Aydın / Ekber Türkoğlu
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Belediye başkanının doktor ve annesini darbettiği Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER