Belediye başkanının GATAB memurunu darbettiği iddiası

Belediye başkanının GATAB memurunu darbettiği iddiası -GATABın çöp süpürme aracının Çamyuvada çalışmasını istemeyen Çamyuva Belediye Başkanı Ahmet Canın, kendisine direnen GATAB görevlisini darbettiği iddia edildi (Fotoğraf


ANTALYA (A.A) - Güney Antalya Turizmi Geliştirme ve Altyapı İşletme Birliğinin (GATAB) çöp süpürme aracının Çamyuvada çalışmasını istemeyen Çamyuva Belediye Başkanı Ahmet Canın, kendisine direnen GATAB görevlisini darbettiği iddia edildi.
     GATAB personeli Hakkı Dikmen, Çamyuva Belediye Başkanı Ahmet Canın kendisine yumruk attığı iddiasıyla Kemer İlçe Jandarma Komutanlığına şikayette bulundu.
     Dikmen, jandarmaya verdiği ifadede, çöp süpürme aracının Çamyuva Belediyesi sınırları içerisinde çalışmasına başkan Canın izin vermediğini, ilçe sınırlarından çıkarılmasını istediğini öne sürerek, beldeden ayrılmak istememeleri üzerine arbede yaşandığını, bu sırada da başkan Ahmet Canın kendisine yumruk attığını iddia etti.
     Dikmen, hastaneden darp edildiğine dair rapor aldığını bildirdi.
     Çamyuva Belediye Başkanı Ahmet Can, AA muhabirine yaptığı açıklamada, çöp süpürme aracını olay sabahı özel aracıyla gezerken gördüğünü söyledi.
     Aracın şoförüne Ben buranın belediye başkanıyım. Bir temizlik yapılacaksa biz yaparız dediğini anlatan Can, şöyle konuştu:
     Sözlerim üzerine görevli beldeden ayrıldı. Bir süre sonra aynı araç resmi plakalı bir otomobille geri geldi. Araçlarda 3-4 kişi vardı. Kendimi tanıtarak neden geldiklerini sordum ve bölgede çalışmamaları gerektiğini söyledim. İçerisinden ismini bilmediğim bir kişi Ben talimatı başkanımdan alırım. Senin talimatınla hareket edemem. Devlet memuruyum. Bana dokunamazsın gibi cümleler sarf etti. GATABın görevinin Çamyuvadaki kaldırımları süpürmek olmadığını anlattım. Bir süre tartıştıktan sonra beldeden ayrıldılar. Herhangi bir arbede veya yumruk atma olayı yaşanmadı. İddialar doğru değil.
     Can, gerekirse jandarmaya da ifade verebileceğini kaydetti.
    
     Muhabir: Süleyman Elçin
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Belediye başkanının GATAB memurunu darbettiği iddiası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER