Belediye ekipleri kaldırım işgali denetimi yapıyor

Belediye ekipleri kaldırım işgali denetimi yapıyor


ISPARTA (A.A) - Isparta Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, vatandaşlardan gelen şikayetler üzerine kaldırım işgali denetimleri yapıyor.
     Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, gazetecilere yaptığı açıklamada, yaya ve araç trafiğinin yoğun olduğu caddelerdeki kaldırım ve yaya yollarını işgal eden esnafa yönelik çalışmalarını hızlandırdığını söyledi.
     Çalışmalarının kaldırım işgalinin önüne geçmek ve görüntü kirliliğini önlemek amacıyla yürütüldüğünü belirten Günaydın, Halkımızın ortak kullanım alanı olan kaldırımların işgaline engel olmak amacıyla denetimler yapıyoruz. Kaldırımları işgal eden işyeri sahipleri ve seyyar satıcılar hakkında 5326 Sayılı Kabahatler Kanunu ve Isparta Belediyesi Zabıta Yönetmeliği bendi gereğince işlem uyguluyoruz. Vatandaşlarımızın da bu yönde talepleri var. Yaptığımız denetimler bundan sonra da devam edecek. Kaldırım işgaline kesinlikle izin verilmeyecek dedi.
     Denetimlerde hedeflerinin kaldırım işgalinin önüne geçmek olduğunu vurgulayan Günaydın, esnafın belediye tarafından belirlenen kriterlere uyması ile sorunların çözüleceğini vurguladı.
     (DG-HS)
<< Önceki Haber Belediye ekipleri kaldırım işgali denetimi yapıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER