Belediye personeline iletişim eğitimi

Belediye personeline iletişim eğitimi


KAYSERİ (A.A) - Kayseri Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları Daire Başkanlığı tarafından personele yönelik halkla ilişkiler ve iletişim konulu eğitim semineri düzenledi.
     Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Mustafa Yalçın, meclis salonundaki seminerin açılışında, Kayseride yapılan çeşitli anketlerde Kayseri Büyükşehir Belediyesinin en itibarlı kurum çıktığını belirterek, belediye çalışanlarının da bunun bilinciyle çalışması gerektiğini ifade etti.
     Belediye olarak vatandaşların her alanda işini kolaylaştırmak için gayret ettiklerini belirten Yalçın, İnsan karşısındakinin işini kolaylaştırdıkça ve onu mutlu ettikçe kendisi de mutlu olur. Bu anlayışla işimizi daha çok severek, güler yüzle ve nezaket kuralları çerçevesinde vatandaşlarımıza hizmet etmek durumundayız. Bu anlamda düzenlenen eğitim programının faydalı olacağına inanıyorum diye konuştu.
     Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Görevlisi Osman Utkan ise, kelimeler sayesinde insanların anlaşabildiğini ve yaşamını düzene koyduğunu kaydetti.
     İlk insandan beri iletişimin var olduğunu kaydeden Utkan, gerek iş hayatı gerekse de özel hayatta insanların uyması gereken kurallar olduğunu anlattı.
     Eğitim programının ikinci bölümü 10 Kasım Cumartesi günü gerçekleştirilecek.
    
     Muhabir: Hakan Can Şahin
     Yayıncı: Orhan Canbulatel
<< Önceki Haber Belediye personeline iletişim eğitimi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER