Beşir Derneğinin kan bağışı kampanyası

Beşir Derneğinin kan bağışı kampanyası -Sivasta kan bağış standı açıldı


SİVAS (A.A) - Beşir Sosyal Yardımlaşma Derneği ile Kızılayın iş birliğinde "Bir damla, bin umut" sloganıyla ülke genelinde başlatılan kan bağışı kampanyası kapsamında, Sivasta kan bağış standı açıldı.
     Atatürk Kongre ve Etnografya Müzesi yanında açılan stantta, vatandaşların kan bağışları kabul ediliyor. Beşir Sosyal Yardımlaşma Derneği Sivas Temsilcisi Mehmet Şahin, yaptığı açıklamada, kan bağışının önemine dikkati çekti.
     Kızılay ile derneklerinin iş birliğinde, "Bir damla, bin umut" sloganıyla yurt genelindeki 237 temsilciliğin katılımıyla kampanya başlatıldığını belirten Şahin, kampanya kapsamında geçen yıl 10 bin ünite kan toplanmasına vesile olduklarını, bu sene ise hedeflerinin 25 bin ünite kan toplamak olduğunu kaydetti.
     Kampanyanın bu sene mart ayında başladığını ifade eden Şahin, bugüne dek 20 bin ünite kan hedefine ulaştıklarını söyledi.
     Bu tür çalışmalarının artarak devam edeceğini belirten Şahin, dünyada iyiliğin yayılması için bir köprü görevi yapan derneklerinin organizasyon yapısının her geçen gün büyüdüğünü dile getirdi.
     Kampanyaya destek verenlere teşekkür eden Şahin, kampanyanın bugün ve yarın devam edeceğini sözlerine ekledi.
     Kan bağış standı, yarın akşama kadar açık kalacak.
    
     Muhabir: Çetin Karaçoban
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Beşir Derneğinin kan bağışı kampanyası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER