Beyhekim Devlet Hastanesinin açılışının 3. yıl

Beyhekim Devlet Hastanesinin açılışının 3. yıl dönümü


KONYA (A.A) - Beyhekim Devlet Hastanesinin açılışının 3. yılı dolayısıyla gerçekleştirilen toplantıda hastanenin değişimi ve gelişimi konuşuldu.
     Beyhekim Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Gökhan Darılmaz, hastane konferans salonunda yaptığı konuşmada, hastaneyi A2 sınıfına taşımak istediklerini söyledi.
     Açılışlarından beri 3 yıllık süre içerisinde tıbbi, idari ve teknik alanda ilerleme sağladıklarını belirten Darılmaz, personel, tıbbi cihaz eksikliği ve ulaşım sorunlarının çözüldüğünü bildirdi.
     Darılmaz, hastanenin A2ye dönüşebilmesi için 3. basamak yoğun bakım ve reanimasyon ünite inşaatlarının bitmek üzere olduğunu vurgulayarak, Son teknolojiyle oluşturulan yanık odası tamamlandı. Hastane bünyesinde anne, refakatçi oteli ve çocuk oyun alanları açıldı dedi.
     Refakatçi otelinde bugüne kadar 410 hasta yakınının kaldığını aktaran Darılmaz, şunları kaydetti:
     İlköğretim okulumuzda yatarak tedavi gören 710 çocuğumuz eğitim almıştır. Yine anne adayları için kadın doğum kliniği içerisinde oluşturduğumuz gebe okulumuzda 32 gebemiz 8 ayrı programdan oluşan eğitimlerini tamamlayarak mezun olmuşlardır. Diyabet okulumuzda 2011 yılında bin 90 hastamıza eğitim verilmiştir.
     Darılmaz, parmak ve kol kopmasından kaynaklı vakaların ameliyatını da gerçekleştirdiklerini belirterek, Hasta ve çalışanlar için yapılan her hizmet bizi memnun ediyor. Hastanenin gelişimi konusunda desteği bulunan yetkililere teşekkür ediyorum diye konuştu.
     Konuşmanın ardından hastane personeli ve Başhekim Darılmaz, yeni hizmete girecek olan birimleri ve Fizik Tedavi Hastanesini gezdi.
    
     Muhabir: İbrahim Yozoğlu
     Yayıncı: Rıfat Yerlikaya
<< Önceki Haber Beyhekim Devlet Hastanesinin açılışının 3. yıl Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER