Bigadan kısa kısa

Bigadan kısa kısa -DOĞTAŞ yöneticileri İÇDAŞı gezdi


ÇANAKKALE (A.A) - Doğtaş İnsan Kaynakları Müdürü Ümit Demirhan ve grubun 17 ayrı biriminde görev yapan müdürler, İÇDAŞ Biga Çelik Tesislerini inceledi.
     İş Güvenliği Müdürü Agay Ayhan, Çevre Birimi Mühendisi Serdar Sanık ve Kalite Müdürü Mustafa Balcı, Demirhan ve beraberindekilere tesis hakkında bilgi verdi.
     Demirhan, burada yaptığı açıklamada, DOĞTAŞın Çevre Yönetim ve İş Güvenliği konularında, OHSAS 18001 ve ISO 14001 çalışmaları olduğunu söyledi.
     İÇDAŞın, Türkiyede ve uluslararası alanda birçok başarıya imza attığını ve ödül aldığını ifade eden Demirhan, İÇDAŞın uygulamalarını yerinde görmek ve faydalanmak istedik. Ülkemizin ve bölgenin iki önemli kuruluşu arasında bilgi paylaşımının gelişmesi, bölgemiz gelişimine de pozitif yansıyacaktır dedi.
     İÇDAŞ Basın ve Halkla İlişkiler sorumlusu Suat Karataş da Doğtaşın, doğduğu toprakların adını Türkiye ve dünyaya duyuran bir marka olduğunu belirterek, bu ziyaretin farklı sektörlerde bölge ve ülke kalkınmasına hizmet eden iki kuruluş arasındaki dostluk ve işbirliğine katkı sunacağını bildirdi.
     Doğtaş gurubu daha sonra balık çiftliği, denizden tatlı su elde edilen tesisi, termik santral ve haddehane birimlerini gezdi.
    
     -Kurt, ikinci kez başkan seçildi
    
     S.S.Biga Kadın Çevre Kültür ve İşletme Kooperatifi Başkanlığına Şaziye Kurt ikinci kez seçildi.
     Biga Ticaret ve Sanayi Odası toplantı Salonunda yapılan genel kurulda, 31 üyeden 28i oy kullandı. 28 geçerli oy alan Kurt, S.S. Biga Kadın Çevre Kültür ve İşletme Kooperatifi kadın kolları başkanlığına yeniden seçildi.
     Kurt, burada yaptığı açıklamada, kooperatifin pazarlama noktasında sıkıntıları olduğunu söyledi. Kurt, şunları kaydetti:
     Üretimde bir yavaşlama oldu, bizler de eğitim almaya başladık. Sıkıntılarımızı zaman içerisinde aşacağımızı ümit ediyorum. Önümüzdeki günlerde kadınlarımızın daha hızlı üretim yapabilmeleri için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bigalı kadınlarımız iş için bize geliyor ancak yeni üyele alamıyoruz. Masraflarımız çok fazla olduğundan devletimizin bize destek olmasını istiyoruz.
    
     Muhabir : Fikriye Susam Uyar
     Yayıncı : Haluk Yüksel
<< Önceki Haber Bigadan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER