Bilecikten kısa kısa

Bilecikten kısa kısa -Bozüyük Belediyesinden askerlere yangın eğitimi


BİLECİK (A.A) - Bozüyük Belediye İtfaiye Müdürlüğü tarafından Mühimmat Depo Komutanlığında vatani görevini yapan askerlere yangın eğitimi verildi.
     Belediyeden yapılan açıklamaya göre, İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, Mühimmat Depo Komutanlığında görevli askerlere yangın ve yangın söndürme eğitiminde, acil kurtarma, köpük kulesi araçların tanıtımı ve aparatlarının hangi durumlarda kullanılacağı hakkında uygulamalı olarak anlatıldığı kaydedildi.
     İtfaiye Müdürlüğü bahçesinde verilen eğitimde, su ve köpükle yangın söndürme çalışması yapıldığı bildirildi.
    
     -Pazaryerinde "Kutlu Doğum Haftası ve Bilgi" yarışması
    
     (Fotoğraflı)
    
     Pazaryeri Çok Programlı Lisesinde "Kutlu Doğum Haftası ve Bilgi" yarışması düzenlendi.
     Okul Müdürü Halil Er, Hz. Peygamberin doğumunu, yaşantısını ve güzel ahlakını çocuklara anlatarak örnek almalarını ve okumanın birinci kural olduğunu anlatmaya çalıştıklarını söyledi.
     Kuran-ı Kerim okunmasıyla devam eden etkinlikte, Hz. Peygamberin hayatıyla ilgili 20 sorudan oluşan sınıflar arası bilgi yarışması yapıldı. Yarışmada dereceye giren öğrencilere İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican tarafından hediye verildi.
    
     -Gölpazarı Belediyesinden "Çocuk Şenliği"
    
     (Fotoğraflı)
    
     Gölpazarı Belediyesi tarafından "Çocuk Şenliği" düzenlendi.
     Belediye Başkanı Vedat Kazıcı, Spor Salonunda düzenlenen şenlikte, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında geleneksel hale getirdikleri "Çocuk Şenliği" ile çocuklara küçük bir mutluluk yaşatmak istediklerini söyledi.
     Çocukların bu etkinliklerle mutlu olduklarını ifade eden Kazıcı, "Çocukların gülümsemesi bizleri mutlu ediyor. Bayramlarını daha neşeli ve hafızalarında daha güzel anılarla kutlamalarını, hatırlamalarını istiyoruz. Bu anlamda çocuklarımız için ne yapsak azdır. Çocuklara sahip çıkmak hepimizin borcu. Bütün çocuklarımızın yüzünün gülmesi dileği ile bayramlarını kutluyorum" dedi.
    
     Muhabir: Barış Eren - İbrahim Öztosun - Zafer Özuğur / Muhsin Arslan
     Yayıncı: Deniz Açık
<< Önceki Haber Bilecikten kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER