Bilecikten kısa kısa

Bilecikten kısa kısa -Sosyal Güvenlik Haftası


BİLECİK (A.A) - Bilecikte Sosyal Güvenlik Haftası nedeniyle Cumhuriyet Meydanında tören düzenlendi.
     Sosyal Güvenlik Haftası çerçevesinde Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürü Niyazi Gökçe ve beraberindekiler, Atatürk Anıtına çelenk sundu, saygı duruşunda bulundu. Gökçe ve çalışanlar, daha sonra Vali Halil İbrahim Akpınarı ziyaret etti.
     Gökçe, hafta nedeniyle kurumu paydaşlarına tanıtmak, SGK reformunu anlatmak, vatandaşları hak ve yükümlülükleri konusunda bilgilendirmek, toplumda sosyal güvenlik bilincinin oluşmasına katkı sağlamak amacıyla bilgilendirici ve tanıtıcı faaliyetler yapıldığını söyledi.
     İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği içerisinde öğrencilere sosyal güvenliğin önemini anlatan eğitim ve seminerler vereceklerini anlatan Gökçe, Sosyal Güvelik Haftası nedeniyle planladıkları çeşitli etkinlikleri sürdüreceklerini sözlerine ekledi.
     Gökçe ve çalışanlar, daha sonra, 2. Jandarma Eğitim Tugay Komutanlığını, Belediye Başkanlığını ve Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesini ziyaret etti.
    
     -Hemşireler Haftası
    
     (Fotoğraflı)
    
     Bilecik Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Dr. Mustafa Yılmaz ve İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Ali Fidan ve beraberindekiler Vali Halil İbrahim Akpınarı ziyaret etti.
     Vali Akpınar, Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Dr. Yılmaz, İl Sağlık Müdürü Dr. Fidan, Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Hakan Yıldız, Halk Sağlığı Müdürü Uzm. Dr. Ömer Balcı ile hemşireleri kabulünde, başarılı çalışmalar dileğinde bulunarak, günlerini kutladı.
     Vali Akpınara çalışmalar hakkında bilgi veren Dr. Yılmaz, Dr. Fidan ve beraberindekiler daha sonra Bilecik belediye Başkanı Selim Yağcıyı ziyaret etti.
     Yağcı, kabulünde, sağlık hizmetlerinin hızlı ve güvenilir bir biçimde yürütülmesinde, kaliteli hizmet veren sağlık kuruluşlarıyla beraber özveriyle görev yapan sağlık personelinin katkısının büyük olduğunu kaydetti.
    
     Muhabir: Muhsin Arslan
     Yayıncı: Hüseyin Doğru
<< Önceki Haber Bilecikten kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER