Bilecikten kısa kısa

Bilecikten kısa kısa -Bilecikte, 8 Mart Kadınlar Gününe özel ücretsiz sinema


BİLECİK (A.A) - Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, 8 Mart Kadınlar Gününe özel olarak kadınlara ücretsiz sinema gösterimi gerçekleştirileceğini söyledi.
     Eşi Fatma Yağcı ile birlikte 8 Mart Dünya Kadınlar Günü öncesi Ertuğrul Gazi, Beşiktaş ve Osmangazi Mahalle Konaklarında kadınları ziyaret eden Selim Yağcı, 8 Mart Kadınlar Gününü kutladı.
     Kadınlara belediye çalışmaları hakkında bilgi veren Yağcı, mahalle konaklarındaki eksiklikler hakkında da bilgi aldı.
     Mahalle konaklarının yardımlaşma, dayanışma ve kaynaşmaya güzel imkanlar verdiğini dile getiren Yağcı, konaklarda kadınlar tarafından yapılan ürünlerin satışı için yeni bir çalışma yürüttüklerini sözlerine ekledi.
     Ziyaretin sonunda, mahalle konaklarındaki kadınlara çeşitli hediyeler veren Yağcı, kadınlarla birlikte fotoğraf çektirdi.
     Mahalle muhtarları da ziyaretten dolayı büyük memnuniyet yaşadıklarını belirterek, Yağcı ve eşine teşekkür etti.
    
     -Park ve bahçelerdeki yenileme çalışmaları
    
     Başkan Selim Yağcı, Bilecik Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından parklarda yenileme çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini belirtti.
     Çalışmalar kapsamında, park revizyon çalışmalarıyla zemin düzeltilmesi işlemlerinin yapıldığını kaydeden Yağcı, parklardaki her türlü eksikliği gidermeye çalıştıklarını ifade etti.
     Göreve geldiği günden itibaren büyük önem verdiği parkların kenti gösteren en önemli unsurlar olduğunun altını çizen Yağcı, 7den 70e herkesin ve her kesimin belediyesi olan Bilecik Belediyesi, her gün şehrin daha güzel bir hale gelmesi ve halkımıza layık olduğu hizmeti sunmak için yeni projeler üretiyor. Bugün, dünden daha iyiyiz. Yarın daha iyi olacağız. Amacımız halkımıza en iyi hizmeti sunmaktır. Parklarımız vatandaşlarımız zaman geçirdikleri ve rahat nefes aldıkları mekanlar olduğu için büyük önem veriyoruz. Bizden önceki dönemlerdeki park anlayışı biz değiştirdik. Artık parklarımız bir kompleks oldu. İçerisinde vatandaşımız doyasıya vakit geçirebiliyor dedi.
    
     Muhabir: Mehmet Candikmen / Mesut Tankulu
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Bilecikten kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER