Bilecik Belediye Başkanı Yağcının bayram mesajı

Bilecik Belediye Başkanı Yağcının bayram mesajı


BİLECİK (A.A) - Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.
     Yağcı, mesajında, rahmet ve mağfiret mevsimi on bir ayın sultanı Ramazan ayını geride bırakarak, sevgi ve şefkatle birbirimize ellerimizi uzatma ve kaynaşma günü olan bayrama ulaşmanın huzur ve mutluluğunu yaşadıklarını bildirdi.
     Bayramlar sayesinde sevgi ve huzurun topluma dalga dalga yayıldığını kaydeden Yağcı, şunları kaydetti:
     Bayramlar, birbirimizi kardeş bilerek daha çok gözetmenin ve hoş görmenin, öksüzleri sevindirmenin, yoksulları barındırmanın, yakınlarımızdan başlayarak dargınları barıştırmanın ve sonuçta birbirimizin gönlüne girmenin sevincini yaşadığımız, insan olma üst kimliğinin öne çıktığı kutlu zaman dilimleridir. Önemle vurgulamak gerekirse, bayramlar her yıl gelip geçen sıradan bir tatil günü değil, insani ve dini güzelliklerin birlikte yaşandığı, birlik, beraberlik, sevgi ve saygının güzel örneklerinin sergilendiği, toplumun bütün kesimlerinin birbiriyle kaynaştığı paylaşma ve dayanışma günleridir.
     Yağcı, mesajında, Bilecikli hemşehrilerimin ramazan bayramını en içten dileklerimle tebrik eder, bayramın Bilecikimize, ülkemize ve bütün insanlığa huzur ve barış getirmesini Yüce Mevladan niyaz ederim ifadelerini kullandı.
    
     Muhabir: Mehmet Candikmen
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Bilecik Belediye Başkanı Yağcının bayram mesajı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER