Bilecik Belediyesi meclis toplantısı

Bilecik Belediyesi meclis toplantısı


BİLECİK (A.A) - Bilecik Belediyesi Eylül ayı meclis toplantısı Belediye Başkanı Selim Yağcı başkanlığında yapıldı.
     Belediye Encümen Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantı öncesi, terörist saldırılar sonucunda hayatını kaybeden şehitler için bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.
     Belediye Başkanı Yağcı, yaptığı konuşmada, Türkiyedeki terör saldırıların ülkenin birlik ve beraberliğinden rahatsız olan çevreler tarafından yapıldığını belirterek, birçok vatan evladının bayrak ve vatan uğruna şehit düştüğünü söyledi.
     Genç kahramanların vatan için canlarını kaybettiklerini dile getiren Yağcı, Bu eylemleri kim yapıyorsa yapsın lanetliyor, nefretle kınıyor ve bunları yapanlardan nefret ediyoruz. Vatanın her karış toprağı son derece kutsaldır. Atalarımız bu toprakları bizlere canları pahasına emanet ettiler. Bizler de canımızla kanımızla atalarımızdan aldığımız kutsal toprakları ve bayrağı korumak için ne gerekirse yaparız dedi.
     Toplantıda 2 gündem maddesi görüşüldü.
     CHP meclis üyesi Raşit Sünnetçinin, yapımı devam eden Kongre ve Kültür Merkezi ile Hamsu Vadisi projesinin ne zaman bitirileceği sorusu üzerine Yağcı, her iki projenin de aksilik olmaması halinde yıl sonuna kadar bitirilmesinin planlandığı söyledi.
     Yağcı, Hürriyet ve Bahçelievler mahallelerinin altgeçitle bağlanıp bağlanmayacağına ilişkin sorusu üzerine de, bir çalışma yapıldığını ve iki mahallenin yapılacak alt geçitle bağlanacağını bildirdi.
    
     Muhabir: Mehmet Candikmen / Muhsin Arslan
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Bilecik Belediyesi meclis toplantısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER