Bingöldeki askeri konvoya saldırı

Bingöldeki askeri konvoya saldırı -Vali İpek ve Belediye Başkanı Polat, saldırıda şehit olan piyade er Karakaşoğlunun ailesini ziyaret ederek başsağlığı diledi


BAYBURT (A.A) - Bayburt Valisi Hasan İpek ve Belediye Başkanı Hacı Ali Polat, Bingöl-Muş karayolu Kardeşler köyü mevkisinde teröristlerin saldırısına uğrayan askeri konvoyda şehit olan piyade er İdris Karakaşoğlunun ailesini ziyaret etti.
     Merkeze bağlı Akşar beldesinde 21 Eylülde düzenlenen cenaze törenine yurt dışında bulundukları için katılamayan Vali İpek ve Belediye Başkanı Polat, Garnizon Komutanı Topçu Kurmay Albay Zeki Karataş, Jandarma Komutanı Jandarma Albay Hacı Demirezen, Bayburt Şehit ve Gazi Aileleri Dayanışma Derneği Başkanı Hakkı Haluk Akkoyun, Akşar Belediye Başkanı Salih Aydoğdu ile şehidin Akşar beldesi Gültepe Mahallesi Maraş Sokaktaki evini ziyaret etti.
     Şehidin babası Mustafa, annesi Emine ve eşi Sevda Karakaşoğluna başsağlığı dileklerini ileten İpek, Polat ve beraberindekiler, şehit Karakaşoğlu için dua ettiler.
     Karakaşoğlunun 3 aylık kızı Elanuru kucaklarına alarak seven Vali İpek, Gerçekten çok üzüldük. Devlet her şeyi yapacak, bu 3 aylık Elanur kızımız üniversiteyi bitirip işini alıncaya kadar devletimizin gözetimindedir. Bu evlatlarımıza bizim devlet olarak bakmak görevimiz, her ne isteğiniz olursa biz buradayız. Zaten devletimizin şehit ailelerine birçok desteği var dedi.
     Şehit piyade er İdris Karakaşoğlunun mezarını da ziyaret eden Vali İpek ve beraberindekiler, dua ettiler. Vali İpek, Belde Belediye Başkanı Aydoğduya şehit mezarının bir an önce yapılması talimatını verdi.
     Vali İpek, engelli olan Mustafa Karakaşoğlunun arızalanan engelli aracının tamir edilmesi talimatını da verdi.
    
     Muhabir: Fatih Mehmet Özcan
     Yayıncı: Asena Akçay
<< Önceki Haber Bingöldeki askeri konvoya saldırı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER