Bingöldeki askeri konvoya yapılan saldırı

Bingöldeki askeri konvoya yapılan saldırı -Muş Devlet Hastanesi Başhekimi Yıldız: -Yaralı askerlerimiz 1 ya da 2 gün içinde taburcu edilecek


MUŞ (A.A) - Muş Devlet Hastanesi Başhekimi Özgür Ömer Yıldız, Bingöl-Muş karayolundaki saldırıda yaralanan ve hastanelerinde tedavileri devam eden askerlerin 1 ya da 2 gün içinde taburcu edileceğini belirtti.
     Bingöl-Muş karayolunda, 17 Eylülde terör örgütü PKK mensuplarınca askeri konvoya yapılan saldırıda yaralanan ve Muş Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alınan 8 askerin sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.
     Başhekim Özgür Ömer Yıldız, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hastanede tedavileri süren askerlerin sağlık durumlarının her geçen gün iyiye gittiğini söyledi.
     Yaralı askerlerimiz 1 ya da 2 gün içinde taburcu edilecek diyen Yıldız, şöyle konuştu:
     Yaralılardan sadece birini tedbir amaçlı yoğun bakımda tutuyoruz. Hastanemizde tedavi olan yaralı askerlerin sağlık durumunda herhangi sıkıntı yok. Askerlerimizden birinin bacağında bulunan liflerde sıkıntı vardı. Onu da ameliyata alarak tedavi ettik. Diğer askerlerimizin pek fazla sıkıntı yoktu. Şu an için hepsinin sağlık durumu iyi.
    
     Muhabir: Sabri Yıldırım / Şener Toktaş
     Yayıncı: Levent Harman
<< Önceki Haber Bingöldeki askeri konvoya yapılan saldırı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER