Bingöl İl Jandarma Komutanı Celepoğlu

Bingöl İl Jandarma Komutanı Celepoğlu için veda töreni düzenlendi


BİNGÖL (A.A) - Jandarma Genel Komutanlığı emrine atanan Bingöl İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Hamza Celepoğlu, görevini Kurmay Albay Etem Metehan Yaşara devrederek, Bingöle veda etti.
     Bingöl Şehit Aileleri Gazileri ve İnsan Hakları Derneği (BİŞHAK), Ankaraya atanan Albay Hamza Celepoğlu için Belediye Kültür Merkezinde bir tören düzenledi.
     Törende, Ankaraya atanan Celepoğlu, Bingöl İl Jandarma Komutanlığı görevine atanan Etem Metehan Yaşara, İl Jandarma Komutanlığı flamasını vererek görevini devretti.
     Törende konuşan Vali Mustafa Hakan Güvençer, Celepoğlunun Bingölden ayrılmasından duyduğu üzüntüyü ifade ederek, Fiili ve fiziki ayrılığın getirdiği ızdırabın yüreklerde vatan, bayrak, millet sevgisi olarak yer alıyor. Sayın Celepoğlunun ayrılışı da yüreklerimiz de böyle bir sevgi bıraktı. Burası Bingöl, bu topraklar burcu burcu vatan kokuyorsa, vatan da burcu burcu Bingöl kokuyor dedi.
     Albay Celepoğlu da, Vali Güvençer ile birlikte görev yapmaktan mutluluk duyduğunu belirterek, 13 Ağustos 2010 tarihinde başladığım ve 2 yıl süreyle mutluluk ve onurla taşımak gayretinde bulunduğum Bingöl İl Jandarma Komutanlığı görevimi değerli kardeşim Metehan Yaşara devrediyorum. Görevimi onurla ve gözüm arkada kalmayacak şekilde teslim ettiğim kardeşim Metehan Yaşarın daha özverili bir çaba ile sizlere daha iyi hizmet edeceğine inancım tamdır. Bazı görev yerleri vardır ki hem gelirken hem de ayrılırken ağlarsın. Bugün bunun en yakın örneğini yaşıyorum sizlerle diye konuştu.
     BİŞHAK Başkanı Ziya Sözen ise, Hamza Celepoğlu yazan 12 numaralı Bingölspor formasını Celepoğluna verdi. Törende Vali Güvençer de Bingöldeki hizmeti anısına Celepoğluna bir plaket verdi.
     Törene 49. Motorlu Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Orhan Gündüz, Belediye Başkanı Serdar Atalay, vali yardımcıları Mehmet Alper Çığ ve Abdulaziz Aydın, diğer kurum amirleri, şehit ve gazi yakınları ile vatandaşlar katıldı.
    
     Muhabir: Abdullah Çelik/Nail Kadırhan
     Yayıncı: İrfan Cemiloğlu
<< Önceki Haber Bingöl İl Jandarma Komutanı Celepoğlu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER