Birandın yönettiği sempozyum kitaplaştırıldı

Birandın yönettiği sempozyum kitaplaştırıldı -Marmara Belediyeler Birliğinin, Yıldız Teknik Üniversitesinde düzenlediği ve Birandın yönettiği sempozyumdaki sunumlar, kitap haline getirildi


AFYONKARAHİSAR (A.A) - Marmara Belediyeler Birliğinin, 14 Aralık 2012de Yıldız Teknik Üniversitesinde (YTÜ) düzenlediği ve 17 Ocakta vefat eden gazeteci Mehmet Ali Birandın yönettiği Medya ve Halkla İlişkiler Boyutuyla Kentsel Dönüşüm Sempozyumunda yapılan sunumlar, kitap haline getirildi.
     Birlik ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Afyonkarahisarda bir otelde gerçekleştirilen toplantıya verilen arada gazetecilere yaptığı açıklamada, Birandın ölümünden büyük üzüntü duyduğunu, örnek ve idol olan önemli bir şahsiyetin kaybedildiğini söyledi.
     Onun sadece medya alanında değil, sosyal sorumluluk projelerinde de duayen birisi olduğunu belirten Altepe, şöyle konuştu:
     Marmara Belediyeler Birliği olarak kendisine şükran ve minnet borçluyuz. Birand, geçen ay Medya ve Halkla İlişkiler Boyutuyla Kentsel Dönüşüm Sempozyumunu yönetmiş ve kentsel dönüşüme dikkati çekmişti. Kentsel dönüşüm konusunun ciddiye alınmasını, insana değer verilmesini, on binlerin, hatta yüz binlerin bir anda yok olabileceğini, bu konunun sulandırılmaması gerektiğini söylemişti. Böyle bir felaketin yaşanmaması için yöneticilere, başkanlara tam destek verilmesi gerektiğini, bu konuda büyük bir cesaret örneği gösterildiğini, kentsel dönüşümün, kendisinin de en fazla önemsediği çalışmalardan biri olduğunu ifade etmiş, dikkatleri kentsel dönüşüme çekmişti.
     Altepe, Birandın konuşmalarının da yer aldığı bu sempozyumda yapılan sunumların kitap haline getirildiğini sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Mustafa Güngör / Sedat Gök
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Birandın yönettiği sempozyum kitaplaştırıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER