Birleşik Kafkasya Derneğinden başkan Yıldırıma ziyaret

Birleşik Kafkasya Derneğinden başkan Yıldırıma ziyaret


KAYSERİ (A.A) - Talas Belediye Başkanı Rifat Yıldırım, Kayseri Birleşik Kafkasya Derneği Başkanı Mükremin Öner ve derneğin yeni yönetimini makamında kabul etti.
     Ziyarette Kayseri Birleşik Kafkasya Derneği Başkanı Mükremin Öner, Başkan Yldırıma yeni yönetimini tanıtarak derneğin faaliyetleri hakkında bilgiler verdi.
     Öner, şehirdeki belediye başkanlarının her zaman kendileriyle birlikte olduğunu belirterek, Kayserideki belediye başkanlarımızın hepsi, başta Sayın Özhaseki olmak üzere bizlere her zaman yardımcı oldu. Bütün belediye başkanlarımıza teşekkür ediyoruz şeklinde konuştu.
     Başkan Yıldırımın yaptı çalışmalardan övgüyle bahseden Öner, Çalışmalarınız takdire şayan. Sizin de sivil toplum kuruluşundan geliyor olmanız ayrı bir güzellik. Temennimiz siyasetçilerin de belediye başkanlarımız gibi toplum içinde olarak güzellikleri görmeleridir. Son 10 yılda kurumlardaki olumlu gelişme hükümetin gösterdiği performans yönünde iyi ilerliyor. İnşallah kardeşliğimiz, dayanışmamız, bağlarımız daha da güç kazanır ifadelerini kullandı.
     Talas Belediye Başkanı Rifat Yıldırım ise, toplumda gönüllülük esasıyla hizmetlerin yapıldığına dikkat çekerek, Sevgi olmadan hizmet olmaz. O açıdan yerel yönetimlerin sivil toplum kuruluşlarıyla olan işbirliği ve dayanışması elbette sevgiyle yürüyor dedi.
     Yıldırım, Başta Büyükşehir Belediyemiz olmak üzere bütün belediyelerimiz bu konuların içinde derken, büyükşehir ve 3 ilçe belediye başkanının sivil toplum kuruluşu yöneticiliği yapmasının toplumda birlik ve dayanışmanın güçlenmesine katkı sağladığını söyledi.
     Yıldırım şöyle devam etti:
     Asıl güzellik büyükşehir sınırları içindeki 4 belediye başkanımızın sivil toplum kuruluşu yöneticiliğinden gelmesidir. Bu da şehrin birbiriyle kaynaşmasına vesile oluyor. Bu nedenle dostlarımız sivil toplum kuruluşlarında güzel işler yaparken bizler de elimizden geldiğince yanlarında olmaya çalışıyoruz.
     Konuşmaların sonunda Başkan Rifat Yıldırım, Mükremin Önere Talasa özgü 4 çiçekten oluşan duvar saati hediye etti.
    
     Muhabir: Sercan Küçükşahin
     Yayıncı: İsmail İçer
<< Önceki Haber Birleşik Kafkasya Derneğinden başkan Yıldırıma ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER