Birlikte yaşadığı adamı oğluna öldürtüp yaktığı

Birlikte yaşadığı adamı oğluna öldürtüp yaktığı iddiası -Gözaltına alınan kadın ve oğlu ile bu kişilere yardım ettikleri iddia edilen 2 şüpheli tutuklandı


SAMSUN (A.A) - Terme ilçesinde, birlikte yaşadığı adamı 2 yıl önce oğluna öldürttüğü, ardından yakarak kemiklerini bir ırmağın kenarına gömdüğü iddia edilen kadın ve oğlu ile bu kişilere yardım ettikleri iddia edilen 2 şüpheli, tutuklandı.
     Elmalık Mahallesinde 2 yıl önce oğlu İsa Çye (22), birlikte yaşadığı Mustafa Şaluyu silahla öldürttükten sonra üzerine benzin dökerek yaktığı iddiasıyla gözaltına alınan Güllü Ç (42) ile oğlu İsa Ç. ve bu kişilere yardım ettikleri öne sürülen Murat E, Emre G, Musa Ç. ve Songül Çnin emniyetteki işlemleri tamamlandı.
     Gözaltındaki işlemlerinin ardından Terme Adliyesine sevk edilen şüphelilerden Güllü Ç, oğlu İsa Ç. ile Murat E. ve Emre G, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Diğer 2 şüpheli ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
    
     -Olay-
    
     Yaklaşık 2 yıl önce polise başvuran Güllü Ç, birlikte yaşadığı Mustafa Şalunun kayıp olduğunu ihbar etmiş, yürütülen çalışmada Şalu ile ilgili herhangi bir ize rastlanılamamıştı.
     Olayla ilgili soruşturma başlatan Samsun Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerinin 6 aylık teknik ve fiziki takibi sırasında aile bireyleri arasında yapılan telefon görüşmelerinden Şalunun öldürüldüğü belirlenmişti.
     Bunun üzerine gözaltına alınan 6 kişiden Güllü Çnin, ailevi sorunlar nedeniyle birlikte yaşadığı Mustafa Şaluyu evde uyuduğu sırada oğlu İsa Çye tabancayla öldürttüğü, daha sonra da Şalunun cesedini evin bahçesinde üzerine benzin döküp yaktıktan sonra kemik parçalarını çuvalla Elmacık Irmağı kenarına gömdükleri tespit edilmişti. Irmak kenarında yapılan araştırmada ise Şaluya ait olduğu iddia edilen kemik parçalarına ulaşılmıştı.
    
     Muhabir: İlyas Gün / İsmail Çimen
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Birlikte yaşadığı adamı oğluna öldürtüp yaktığı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER