Bitliste ödüllü Kutlu Doğum yarışması

Bitliste ödüllü Kutlu Doğum yarışması


BİTLİS (A.A) - Bitlis merkez ve ilçelerinde Bitlis Sallallahu Aleyhi ve Sellemi Okuyor adlı ödüllü yarışma düzenlenecek.
     Bitlis Öğretmenler Derneği (BÖDER) tarafından Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenecek Bitlis Sallallahu Aleyhi ve Sellemi Okuyor adlı yarışmada, otomobil ve umre ziyareti başta olmak üzere 571 hediye dağıtılacağını belirten BÖDER temsilcisi Hakan Uluğ, soruların Fethullah Gülenin Sonsuz Nur adlı kitabından çıkacağını söyledi.
     Uluğ, 20-21 Nisan tarihlerinde iki ayrı kategoride yapılacak yarışmada, öğrencilere 100 soru yöneltileceğini vurgulayarak, her iki kateforide birinci olan yarışmacılara otomobil hediye edileceğini kaydetti.
     Yarışmanın 2., 3. ve 4üncülerinin ise umreye gönderileceğini anlatan Uluğ, yarışmanın tüm Bitlislilere açık olduğunu ifade etti.
     İnsanlık aleminin dün olduğu gibi bugün de İslam peygamberi Hz. Muhammedin hayatını bilmeye, öğrenmeye ve anlamaya ihtiyaç duyduğunu anlatan Uluğ, bu programla peygamberin hayatını insanların okumasına vesile olacaklarını dile getirdi.
     Uluğ, Efendimizin saf ve duru hayatını bilmek, yaşamak ve yaşatmak arzusuyla şahlanmak ayrı bir önem arz ediyor. Bu yarışma ile efendimizi daha iyi tanımayı, hayatını öğrenerek kendi hayatımıza örnek almayı ve aynı zamanda Kutlu Doğum Haftasında şehrimize manevi bir hava katmayı hedefledik. Efendimizin yaşayışındaki nurlu atmosferden istifade etmeyi amaçladık dedi.
    
     Muhabir: Şener Toktaş
     Yayıncı: Levent Harman
<< Önceki Haber Bitliste ödüllü Kutlu Doğum yarışması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER