Bitliste Yol

Bitliste Yol-İş Sendikası basın açıklaması yaptı


BİTLİS (A.A) - Yol-İş Sendikası Bitlis Baş Temsilcisi Mehmetşah Aslan, kar nedeniyle kapanan köy yollarının durumu hakkında basın açıklaması yaptı.
     Sendika Bürosunda basın açıklamasını okuyan Aslan, köylülerin yollarının açılması konusunda sabırlı davranması gerektiğini söyledi.
     Bitlis merkez ve ilçelerine bağlı 343 köy yolundan sadece 80inin ulaşıma kapalı olduğunu ifade eden Aslan, kapalı köy yollarının da en kısa zamanda ulaşıma açılacağını belirtti.
     Aslan, şöyle konuştu:
     İl Özel İdaresi, çalışma alanındaki 343 köy ve 298 mezrada, merkez ve 6 ilçedeki 10 şantiyede bulunan personel ve araçlarla, kar mücadelesi yapmakta. Çalışmalarda Valimiz Veysel Yurdakulun, biz çalışanlara yakın ilgi gösterdi ve destek sundu. Bu çalışma şevkimizi ve azmimizi artırmıştır. Kendisine şahsım ve tüm çalışanlar adına teşekkür ederek desteklerinin devamını bekliyoruz. Genel Sekreter Vekilimiz Alp Eren Yılmaz, genel sekreter yardımcılarımız Halil Avkan, Murat Al ve tüm birim amirlerimizin desteğiyle, gece gündüz demeden, fedakarca köylerin yollarının bir an evvel açılması için mücadele vermekteyiz.
     Belli bir plan dahilinde çalıştıklarını ve vatandaşların asılsız ihbarlarda bulunması gerektiğini ifade eden Aslan, Amacımız reklam yapmak değil. Ne sayın Valimizin ne de kurumumuzun reklama ihtiyacı yoktur. Çalışmalarımız ortada. Tek gayemiz bu hayırlı çalışmada, köylülerimizin yollarını açıp, sıkıntılarını bir an evvel gidermek ve hayır dualarını almaktır diye konuştu.
    
     Muhabir: Yunus Okur
     Yayıncı: Berin Arslan Çetin

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER