Bodrumdaki kaçak operasyonu

Bodrumdaki kaçak operasyonu -Gözaltına alınan 4 kişiden 1i tutuklandı


MUĞLA (A.A) - Bodrumda yasa dışı yollarla yurt dışına çıkmaya çalışan 34 kişinin yakalanmasıyla ilgili gözaltına alınan 4 kişiden 1i tutuklandı.
     Bodrum açıklarında Riesling isimli tekne ile sürat botunda Bodrum Sahil Güvenlik Komutanlığı ekiplerince yapılan aramada yasa dışı yollardan yurt dışına çıkmaya çalışan 34 kaçak yakalanmıştı. Olayla ilgili gözaltına alınan 4 kişi, Bodrum Sahil Güvenlik Komutanlığınca gözaltına alınmıştı.
     Sorgulamalarının ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan A.K. ve S.İ. savcılıkça serbest bırakıldı. Koray Dalgıç ise çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. M.A. da tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
     Bu arada yakalanan kaçakların sınır dışı işlemleri için Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü Yabancılar Şubesine teslim edildiği bildirildi.
     Bir ihbarı değerlendiren Bodrum Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri dün Bodrum açıklarında Riesling isimli yaklaşık 13 metre uzunluğundaki tekne ile 5 metre uzunluğundaki sürat botuna operasyon düzenlemiş, operasyonda yasa dışı yollarla Yunan adalarına gitmeye çalıştıkları belirlenen Filistin ve Suriye uyruklu 34 kişi yakalanmıştı.
     Olayla ilgili tekne ve botta bulunan 4 kişi gözaltına alınmıştı.
    
     Muhabir: Gökmen Yüce
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Bodrumdaki kaçak operasyonu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER