Bodrumlu karatecilerin başarısı

Bodrumlu karatecilerin başarısı -Bodrumdan 4 sporcu ve 1 antrenör, Sırbistanda yapılacak Balkan Karate Şampiyonasında Türkiyeyi temsil etmeye hak kazandı


MUĞLA (A.A) - Bodrumdan 4 sporcu ve 1 antrenör, Sırbistanda yapılacak Balkan Karate Şampiyonasında Türkiyeyi temsil etmeye hak kazandı.
     Geçtiğimiz günlerde İzmir Halkapınar Spor Salonunda düzenlenen Yıldızlar Türkiye Karate Şampiyonası ve Milli Takım seçmelerinde Bodrum Belediyesi Bodrumsporlu sporcular, önemli başarılar elde etti.
     Ülke genelinden 56 ilden bin 700ün üstünde sporcunun katıldığı şampiyonada, Bodrumlu 4 sporcu madalya kürsüsüne çıkarak Milli Takıma girmeye hak kazandı. Milli Takıma gidecek 4 sporcunun antrenörü Fatih Uzunlulu da Sırbistanda 29-31 Mart tarihlerinde yapılacak Balkan Karate Şampiyonasına Milli Takım antrenörü olarak çağrıldı.
     Fatih Uzunlulu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sporcuların aldığı başarıdan gurur duyduğunu dile getirdi.
     Şubat ayında birçok öğrenci tatil yaparken sporcularının günde 4-5 saat antrenman yaparak şampiyonaya hazırlandıklarını anlatan Uzunlulu, Emeklerimizin boşa gitmemesi bizi çok mutlu etti. Hem benim hem de 4 sporcumuzun Milli Takıma çağrılması Bodrum için gurur kaynağı dedi.
     Geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yıl da Milli Takıma yeni sporcular kazandırmak, onları uluslararası alanda en üst noktaya getirerek Türkiye ve Bodrumun adını en iyi şekilde duyurabilmek için yıllardır mücadele ettiğini belirten Uzunlulu, Umuyorum bu mücadelem uzun yıllar daha devam edecek. Bodrum yarımadasında spora ve sporculara herkese teşekkür ediyorum diye konuştu.
    
     Muhabir: Ali Ballı
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Bodrumlu karatecilerin başarısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER