Bodrumspor yeni sezon hazırlıklarına başladı

Bodrumspor yeni sezon hazırlıklarına başladı -Kulüp Başkanı Karakaya: -Hazırlık sürecinin sonunda teknik kadromuz bir rapor, hazırlayacak ve bu rapor doğrultusunda takımımız oluşacak


MUĞLA (A.A) - Bu yıl Bölgesel Amatör Ligde mücadele edecek Bodrum Belediyesi Bodrumspor, yeni sezon hazırlıklarına başladı.
     Geçen yıl Süper Amatör Ligde şampiyon olarak Bölgesel Amatör Lige çıkan Bodrum Belediyesi Bodrumspor, yeni sezona hazırlanıyor. Bodrum Şehir Stadında ilk antrenmanına çıkan Bodrumsporda kulüp başkanı Rıza Karakaya, gazetecilere yaptığı açıklamada, geçen yıl heyecanlı bir lig yaşandığını, taraftarların ve yöneticilerin destekleriyle bir üst lige çıktıklarını kaydetti.
     Yeni çıktıkları ligin takviminin henüz belli olmadığını anlatan Karakaya, Bu yıl daha profesyonel bir lig var. Burada daha dikkatli olmamız gerekiyor. Kadromuzda denediğimiz oyuncularımız var. Bu hazırlık sürecinin sonunda teknik kadromuz bir rapor hazırlayacak ve bu rapor doğrultusunda takımımız oluşacak diye konuştu.
     Antrenör Tayfan Kıran ise Bodrumsporun 17 yıl aradan sonra bir üst lige çıktığını hatırlattı. Bu durumun kendileri için farklı bir heyecan olduğunu dile getiren Kıran, Bu yıl Bodrumu layıkıyla temsil edeceğiz. Ligi, Muğlasporun üstünde tamamlamayı hedefliyoruz. Günümüzde futbolcuların hiçbiri yaz aylarında antrenmanlarını bırakmıyor. Bizde 6-8 hafta olan hazırlık sürecini iyi bir şekilde geçirmek istiyoruz dedi.
     Futbolculardan Nedim Burak ise takımın uyum içinde çalıştığını, bir üst lige çıkmış olmanın sorumluluğunu taşıdıklarını belirtti.
     Burak, hedeflerinin Bodrumlulara iyi futbol seyrettirmek ve ligi iyi yerlerde bitirmek olduğunu dile getirdi.
     Bu arada Ganalı 3 futbolcu denenmek amacıyla antrenmana katıldı.
    
     Muhabir: Gökmen Yüce
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Bodrumspor yeni sezon hazırlıklarına başladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER