Boluda İki Fidanı Birlikte Büyütelim projesi

Boluda İki Fidanı Birlikte Büyütelim projesi başladı -Bolu Valisi Özçimen: Ülkemize ve milletimize faydalı olmak istiyorsak, şehirde oturduğunuz evin önüne ya da köyümüze, gelin bir fidan da biz dikelim (Fotoğrafl


BOLU (A.A) - Bolu Valisi İbrahim Özçimen, Ülkemize ve milletimize faydalı olmak istiyorsak, şehirde oturduğunuz evin önüne ya da köyümüze, gelin bir fidan da biz dikelim dedi.
     Bolu Valiliği, Belediye Başkanlığı, Orman Bölge Müdürlüğü ve İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü tarafından başlatılan İki Fidanı Birlikte Büyütelim adlı projenin protokol imza töreni belediye meclis toplantı salonunda yapıldı.
     Projenin protokol törenine Bolu Valisi İbrahim Özçimen, Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Orman Bölge Müdürü Sırrı Köstereli, Merkez İlçe Nüfus Müdürü İsmail Gülen ve davetliler katıldı.
     Törende Çocuklarımıza verdiğimiz değer ölçüsünde ormanlarımızı da sevelim, koruyalım, sahip çıkalım diyen Özçimen, Çocuğumuzla büyüyen bir ağaç olsun. Onun adı da sevgi olsun, umut olsun diye konuştu.
     Gelecek nesillere yaşanabilir bir dünya bırakmak için herkese büyük görevler düştüğünü belirten Vali Özçimen, Ormanların korunması, çevremizin ağaçlandırılması hem yurdumuzun hem de dünyamızın önemli bir sorunudur. Ülkemize ve milletimize faydalı olmak istiyorsak, şehirde oturduğunuz evin önüne ya da köyümüze, gelin bir fidan da biz dikelim ifadesini kullandı.
     Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz da yaptığı konuşmada, Türkiyenin orman bakımından en zengin illerinden biri olduklarını anlatarak, Ağaç konusunda çok fakir olan bölgelerimiz var. Bu bölgelerde bunu hareketlendirmek lazım. İnşallah bu projemiz kamuoyunda duyurularak çevre illerde hayata geçmesini sağlayabiliriz dedi.
    
     Muhabir: Zafer Göder / Emin Gürbüz
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Boluda İki Fidanı Birlikte Büyütelim projesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER