Boluda yangın

Boluda yangın -Seben ilçesine bağlı Yağma köyünde çıkan yangın nedeniyle ilk belirlemelere göre 6 ev, 4 samanlık ve bir otomobil kullanılamaz hale geldi (Fotoğraflı - Görüntülü)


BOLU (A.A) - Bolunun Seben ilçesine bağlı Yağma köyünde çıkan yangın nedeniyle ilk belirlemelere göre 6 ev, 4 samanlık ve bir otomobil kullanılamaz hale geldi.
     Sebene bağlı Yayma Köyünde Menderes Ürüne ait samanlıkta henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Rüzgarın da etkisiyle kısa sürede büyüyerek bitişiğindeki diğer evlere de sıçrayan yangına kölülerin yanı sıra Bolu, Seben, Kıbrısçık, Mudurnu ve Nallıhan itfaiye ekipleri müdahale etti.
     Olay yerine gelen ekiplerin iş makineleriyle müdahale ettiği yangında ilk belirlemelere göre, 6 ev, 4 samanlık ve bir otomobil yanarak kullanılamaz hale geldi.
     Yağma köyüne gelen Bolu Valisi İbrahim Özçimen, yangına ilişkin Seben Kaymakamı Alper Balcı ve Belediye Başkanı Süleyman Özbağdan bilgi aldı.
     Çıkan yangının çok büyük olduğunu ifade eden Özçimen, ilçelerden gelen itfaiye ekiplerinin yanı sıra Bolu Afet Acil Durum Müdürlüğünden de ekiplerin geldiğini belirterek, yangının diğer evlere sıçramaması için yoğun çalışma yürütüldüğünü söyledi.
     Özçimen, rüzgarın etkisinin çok fazla olduğunu ve yangının başka evlere sıçrama ihtimalinin çok yüksek olduğunu ifade ederek, çıkan yangında mağdur olan ailelere yardımların yapılması için çalışma başlatıldığını kaydetti.
    
     Muhabir: Abdülhamid Hoşbaş - Emin Gürbüz
     Yayıncı: Murat Paksoy

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER