Bolu Belediye Başkanı Yılmaz:

Bolu Belediye Başkanı Yılmaz: -Gölcük Tabiat Parkı, dünyanın cazibe merkezi olacak


BOLU (A.A) - Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Gölcük tabiat Parkının, dünyanın cazibe merkezi olacağını söyledi.
     Boluda yapılan turizm çalışmalarına ilişkin, basın mensuplarına açıklama yapan Yılmaz, Bolunun üniversite ve turizm kenti olduğunu kaydetti.
     Gölcük Tabiat Parkının, Orman ve Su İşleri Bakanlığından devralındığını ifade eden Yılmaz, Bolu Belediyesinin Gölcük Tabiat Parkı ile ilgili iki projesinin olduğunu olduğunu belirtti.
     Yılmaz, dünyada doğal güzellik olarak en güzel yerin Gölcük olduğunu anlatarak, Ama Bolu bundan istifade edemiyor. Gölcüke günü birlik için dışardan gelenlerde orayı kirletip gidiyor. Biz istiyoruz ki Gölcüke gelen adam bir daha gelme ihtiyacı duyacak şekilde oraya gelsin. Huzurlu bir gün geçirsin dedi.
     Gölcüke bir butik otelin yapılması konusunda çalışma olduğunu vurgulayan Yılmaz, Orada küçük bir otel olsun ama gölü rahatsız etmesin. Bu otel ile Karacasu beldemiz arasında bir teleferik hattı kurulsun. Bu proje bakanlığa gönderildi. Bu proje hayata geçirilirse Bolu çok kazanacak. Bolu esnafının cebine giren para bir kaç misli daha artacak. Gölcük Tabiat Parkı dünyanın cazibe merkezi olacak şeklinde konuştu.
    
     Muhabir: Emin Gürbüz
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Bolu Belediye Başkanı Yılmaz: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER