Bolu Belediye Başkanı Yılmaz:

Bolu Belediye Başkanı Yılmaz: Amacımız Boluyu yaşanabilir en güzel kent yapmak


BOLU (A.A) - Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Amacımız Boluyu yaşanabilir en güzel kent yapmak dedi.
     Paşaköy Mahallesi sakinleriyle Paşaköy Konağında bir araya gelen Yılmaz, burada yaptığı konuşmada, Paşaköy Mahallesinin Bolu için çok önemli bir konumda olduğunu, daha önce Ankara ve İstanbul yolunun bu mahalleden geçtiğini, yeni çalışmalarla Paşaköyü cazibe merkezi haline getirmeye çalıştıklarını söyledi.
     Konuşmasında 50 yıl sonrasının Bolusunu bu günden inşa etmeye çalıştıklarını vurgulayan Yılmaz, Biz bu çalışmaları geleceğin Bolusunu düşünerek yapıyoruz. Belki biz de görmeyeceğiz ama geleceğimiz olan bu günün gençleri daha rahat ve konforlu bir Boluda yaşasınlar. Bu çalışmaları yürütürken halkımızdan da büyük destek alıyoruz. Halkımız bu desteği verdiği müddetçe de biz durmadan çalışmalarımıza devam edeceğiz diye konuştu.
     Yılmaz, şu anda Kent Meydanı, İzzet Baysal Caddesi ve Kültür Park projelerinin devam ettiği için araç trafiği açısından bazı sıkıntılar yaşanacağına işaret ederek, Ama bu çalışmaları kısa sürede toparlayacak ve daha modern bir Boluda hep beraber yaşayacağız şeklinde konuştu.
     Başkan Yılmaz, konuşmaların ardından mahalle sakinlerinden gelen istek ve şikayetleri de dinleyerek, mahalle sakinlerinin sorunlarının çözümü için gerekli birimlere talimatlar verdi.
    
     Muhabir: Emin Gürbüz
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Bolu Belediye Başkanı Yılmaz: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER