Bozkırın kızları Türkiye şampiyonasına hazırlanıyor

Bozkırın kızları Türkiye şampiyonasına hazırlanıyor -Kırıkkalenin merkeze bağlı Kazmaca köyünde ortaokul öğrencilerinden oluşan kız futbol takımı, bölge birinciliğinin ardından Türkiye şampiyonasına hazırlanıyor


KIRIKKALE (A.A) - Kırıkkalenin merkeze bağlı Kazmaca köyünde ortaokul öğrencilerinden oluşan ve 6 ay önce kurulan kız futbol takımı, bölge birinciliğinin ardından Türkiye şampiyonasına hazırlanıyor.
     Kırıkkale İl Milli Eğitim Müdürü Hacı Ali Okur, 11 Nisanda Kastamonuda düzenlenecek Türkiye şampiyonasına hazırlanan kız futbol takımını ziyaret etti.
     Kırıkkalede okullararası kız futbol turnuvasında Kazmaca Ortaokulunun birinci olduğunu hatırlatan Okur, Kırşehirde düzenlenen bölge şampiyonasından da birincilik elde etti. Bu tür çalışmalara büyük destek veriyoruz ve bundan sonra da genç kızlarımızın başarılı olması için desteklerimiz artarak devam edecektir. Özellikle kız öğrenciler arasında futbolun gelişmesi için çalışma yürütüyoruz dedi.
     Kırıkkale Gençlik ve Spor İl Müdürü Rıfat Ünlü de böyle bir başarı edilmesinden dolayı okul yöneticileri ve öğrencilerine teşekkür etti.
    
     -Bu yola baş koyduk devamını getireceğiz-
    
     Kazmaca Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni ve takımın teknik direktörü Yücel İğan ise bu yola çıkarken karşılarına çıkacak zorlukları bildiklerini belirterek, amaçlarının çocuklara sporu sevdirmek, spor ile eğitim ve öğretimi birleştirerek verimi artırmak olduğunu söyledi.
     Bir diğer amaçlarının ise çocukların ufuklarını açmak olduğunu anlatan İğan, sözlerini şöyle sürdürdü:
     Başarılı olduğumuzu düşünüyorum. 6 ay gibi kısa bir süre içerisinde Kırıkkalede il birinciliği, Kırşehirde bölge birinciliği elde eden takımımın oyuncularını kutluyorum. Bundan sonraki rakiplerimiz daha güçlü. İstanbul ve Samsunda birinci olan takımlar ile mücadele edeceğiz. Biz bu yola çıkarken ortaya bir hedef koyduk. Bu hedefimize de ulaşacağımıza inanıyorum.
    
     Muhabir: Emrah Yaşar / İsmail İçer
     Yayıncı: Hüseyin Likoğlu
<< Önceki Haber Bozkırın kızları Türkiye şampiyonasına hazırlanıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER