Bozüyükten kısa kısa

Bozüyükten kısa kısa -Belediye Başkanı Berberoğlundan baş sağlığı mesajı


BİLECİK (A.A) - Bozüyük Belediye Başkanı Ahmet Berberoğlu, Türk Dünyası Araştırmaları Vakfı Genel Başkanı Prof. Dr. Turan Yazganın vefatı dolayısıyla baş sağlığı mesajı yayımladı.
     Berberoğlu, mesajında, Prof. Dr. Yazganın ölümünden büyük üzüntü duyduğunu belirterek, onun, 20 yıldır Türk dünyasındaki eğitim faaliyetleri ile tanındığını bildirdi.
     Prof. Dr. Yazganın ömrünü Türk dünyasına hizmetle geçirdiğini ifade eden Berberoğlu, şunları kaydetti:
     Prof. Dr. Yazgan, Türkiyede ve Türk dünyasındaki hizmetleri nedeniyle 200den fazla plaketle ödüllendirilmiştir. Türkçe ve Türk Milli Eğitimi müfredatına uygun olarak Türki Cumhuriyetlerde 5 binden fazla öğrencinin vakıf aracılığıyla ücretsiz eğitim görmesini sağlayan Prof. Dr. Yazgan, yetiştirdiği nesillerle gelecekte de Türk dünyasına rehberlik etmeye devam edecektir.
    
     -CHP İlçe Başkanı Torundan Öğretmenler Günü mesajı
    
     CHP Bozüyük İlçe Başkanı Metin Torun, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.
     Torun, mesajında, öğretmenlerin, Cumhuriyetin ilk yıllarından bu yana idealleri uğruna çeşitli olumsuzluk ve sıkıntılara rağmen topluma öncü olma görevlerinden asla ödün vermeyerek yurdun en ücra köşelerinde Türk halkıyla kader birliği yapmasını bildiğini belirtti.
     Öğretmenler Günü dolayısıyla okullara yaptıkları ziyaretlerde, öğretmenlerin her zaman olduğu gibi yeni nesilleri yetiştirmedeki idealleri ve yüksek heyecanlarını gördüklerine dikkati çeken Torun, Öğretmenlerimiz, toplumun her katmanına en yakın olan ve onların gereksinimlerini en iyi bilen bir mesleğin mensubudur ifadesini kullandı.
    
     -Bozüyük Anaokulunda Öğretmenler Günü etkinliği
    
     (Fotoğraflı)
    
     Bozüyük Anaokulunun Menekşe sınıfı öğrencileri, Öğretmenler Gününü, öğretmenlerine karanfiller hediye ederek kutladı.
     Ailelerinin yardımıyla öğretmenleri Nurçin Başa sürpriz Öğretmenler Günü kutlaması düzenleyen minik öğrenciler, ona karanfiller hediye etti.
     Sınıf annesi Özlem Tunç ve bazı velilerin de katıldığı kutlama etkinliğinde, Öğretmenler Günü nedeniyle pasta kesilerek hatıra fotoğrafı çektirildi.
    
     Muhabir: Barış Eren / Muhsin Arslan
     Yayıncı: Sedat Gök
<< Önceki Haber Bozüyükten kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER