Bozüyükten Kısa Kısa

Bozüyükten Kısa Kısa -Bozüyük İlçe Emniyet Müdürlüğü bünyesinde spor salonu açıldı


BİLECİK (A.A) - Bozüyük İlçe Emniyet Müdürlüğü binası bünyesinde yapılan spor salonu, törenle açıldı.
     Törene, Kaymakam Oktay Kaya, Garnizon Komutanı Bakım Yüzbaşı Alper Koç, Belediye Başkan Vekili Fatih Bakıcı, Cumhuriyet Başsavcısı Togay Akdemir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hanifi Başıbüyük, İlçe Emniyet Müdürü Ümit Okumuş, AK Parti İlçe Başkanı Nizamettin Çam, görevli amir ve polisler katıldı.
     İlçe Emniyet Müdürü Okumuş, spor salonu hakkında bilgi vererek, Bozüyük Asayiş Hizmetlerini Destekle Derneği finansmanında yapılan spor salonunda 6 spor aleti, plates topları ve 1 masa tenisinin bulunduğunu belirterek, spor salonunu, Emniyet Müdürlüğünde görevli polis memurlarının kendilerini formda tutması ve boş vakitlerini spor yaparak değerlendirmeleri için düzenlediklerini kaydetti.
     Okumuş, spor salonundan polis memurlarının yanı sıra, eş ve çocuklarının da yararlanabileceğini sözlerine ekledi.
     Tören, Emniyet Müdürlüğü lokalindeki ikram ile sona erdi.
    
     -Bozüyük Belediyesinde işçi sağlığı ve iş güvenliği eğitimi
    
     Bozüyük Belediyesinde işçi sağlığı ve iş güvenliği konulu eğitim verildiği bildirildi.
     Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Belediye İtfaiye Garajı toplantı salonunda, Bozüyük Belediyesinde yaşanabilecek olumsuzlukları en az seviyeye indirmek amacıyla işçi sağlığı ve iş güvenliği konularında eğitim çalışması yapıldı.
     Vardiyalı çalışan gece ve gündüz ekiplerine ayrı olarak uygulanan eğitim programında Makine Yüksek Mühendisi ve İş Güvenliği Uzmanı Hasan Kılınç, katılımcılara işçi sağlığı ve güvenliği konularında bilgi verdi. İş Güvenliği Uzmanı Kılınç, verdiği eğitim programında dünyada ve Türkiyede yaşanan iş kazaları örneklerinden oluşan bir sunum yaparak hızlı sanayileşen Türk toplumundaki sanayileşmeye uyum sürecinde yaşanan sıkıntıları ve makine insan arasındaki rekabette makinenin insan hayatına verdiği zararları anlattı.
     Programın sonunda Kılınç, işçilerin soruları yanıtladı.
    
     Muhabir: Barış Eren / Mesut Tankulu
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Bozüyükten Kısa Kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER