BP Türkiyede büyümeyi sürdürmeyi hedefliyor

BP Türkiyede büyümeyi sürdürmeyi hedefliyor -BP Türkiye Akaryakıt Satış Müdürü Yiğit Meral: -BP, Türkiyede büyümeye kararlı


İZMİR (A.A) - BP Türkiye Akaryakıt Satış Müdürü Yiğit Meral, Türkiyede 100. yılını kutlayan şirketlerinin, ekonomik ve jeopolitik koşulları nedeniyle Türkiyede büyümeye kararlı olduğunu söyledi.
     Meral, BP Yol Güvenliği Çocuk Tiyatrosunun gösterimini izlemek üzere geldiği İzmirde, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Türkiyede akaryakıt, madeni yağ, LPG, doğalgaz ve ham petrol faaliyetleri yürüten şirketlerinin, yılbaşından bu yana 30 yeni istasyon açarak, istasyon sayısını 600e çıkardığını belirtti.
     BPnin yıl sonuna kadar 16 yeni istasyonu daha faaliyete geçireceğini ifade eden Meral, şunları kaydetti:
     BP Türkiyede büyümeye kararlı. Yatırımlarına devam etmek ve Türkiyede büyümek istiyor. Türkiyenin büyüme potansiyeli çok yüksek. Aynı zamanda bir diğer gerçek de Türkiyenin jeopolitik konumu, Nabucco Projesi, Azeri gazı, Bakü-Tiflis-Ceyhan hattı, Türkiye tüm bu enerji akışının kalbinde, önemli bir yerde. BPnin, Türkiye yatırımları devam edecek.
     Meral, BP olarak Türkiyedeki 100. yıllarında sosyal sorumluluk projelerinde yer almaya devam edeceklerini de sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Senem Yazıcı / Ufuk Kırabalı
     Yayıncı: Zülal Eser
<< Önceki Haber BP Türkiyede büyümeyi sürdürmeyi hedefliyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER