Ünye Kaymakamı Demir:

Ünye Kaymakamı Demir: -Bizim asıl görevimiz ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın insanca yaşamaları için ne gerekiyorsa yerine getirmektir


ORDU (A.A) - Ünye Kaymakamı Mustafa Demir, Bizim asıl görevimiz ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın insanca yaşamaları için ne gerekiyorsa yerine getirmektir dedi.
     Ünye Fen Adamları Derneği Başkanı, Teknikler Birliği Ordu İl Temsilcisi Musa Kıranlı ve Yönetim Kurulu üyeleri, 17 Ekim Dünya Yoksullukla Mücadele Günü nedeniyle Kaymakam Mustafa Demiri makamında ziyaret etti.
     Demir, yoksullukla mücadele konusunda hükümetin yeni çalışmalar içinde olduğunu vurguladı.
     Keşke Türkiyenin hiçbir yerinde yoksulumuz olmasa, ama insanlık var olduğundan bu yana yoksul insanlarımız olagelmiş, insanlık var olduğu sürece de böyle devam edecek. Ancak özellikle son yıllar da devletimizin ciddi manada bu konuda çalışmaları var diyen Demir, şöyle devam etti:
     Biz kaymakamlık olarak geçen hafta 7 eleman aldık. Elemanlar, Kaymakamlıkla ilgisi bulunan ve bizden yardım alan bütün vatandaşlarımızı bir bir takip edecekler. İlçemizde yaklaşık 8 bin vatandaşımız bu konuyla direk ilgili. 15 günde bir yardım görevlilerimiz, kişinin maddi durumuyla ilgili herhangi bir ihtiyacı, sıkıntısı olup olmadığını takip edecek. Varsa bir sıkıntıları bizim Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı heyetimizle çözecekler. Bizim asıl görevimiz ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın hiç bir sıkıntıya düşmeden, onları çağın gereklerinde insanca yaşamaları için ne gerekiyorsa yerine getirmektir. Biz Kaymakamlık olarak geçmiş yıllarda 12 tane kurs açtık, amacımız balık vermek değil, balık tutmayı öğretmektir.
     Ziyarette Kıranlı, Kaymakam Demire derneğe katkılarından dolayı teşekkür belgesi verdi.
    
     Muhabir: Hacer Öztürk
     Yayıncı: Dilek Sezen
<< Önceki Haber Ünye Kaymakamı Demir: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER