BTSO Meclis Başkanı Parseker:

BTSO Meclis Başkanı Parseker: -"Bursanın yatırımcı iş adamı, ülkemizin en eski ve en güçlü Ticaret ve Sanayi Odalarından birine sahiptir ve bu değer hepimize aittir"


BURSA (A.A) - Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi ve Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Meclis Başkanı İlhan Parseker, "Bursanın yatırımcı iş adamı, ülkemizin en eski ve en güçlü Ticaret ve Sanayi Odalarından birine sahiptir ve bu değer hepimize aittir" dedi.
     Bursa Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (BUSİAD) Başkanı Oya Coşkunöz Yöney ile yönetim kurulu üyelerini ziyaret eden Parseker, burada yaptığı konuşmada, BTSOnun, başta sanayici ve iş adamları dernekleri olmak üzere tüm iş dünyasının ortak gücü olduğunu söyledi.
     Parseker, Bursanın ihtiyacı olan birçok yatırım ve organizasyonda BUSİAD ile BTSOnun ortak hareket etmesini dileyerek, şöyle konuştu:
     "BUSAİDın üyeleri aynı zamanda BTSOnun da üyeleridir. Dolayısıyla sizler mikro düzeyde güç birlikleri sağlarken kentimizin sektörümüzün ve üye kuruluşlarımızın ihtiyaçları doğrultusunda iş birliklerimizi geliştirerek, BTSOnun, güçlerimizi birleştireceğimiz bir çatı örgütü olduğunu unutmamalıyız. Son dönemde yaptığımız bazı uygulamalarla ULUTEKin doluluk oranı yüzde 70 civarına çıktı. Bu kapasitenin artırılması yönünde çalışmalar devam ediyor. KOBİler ve BUSİAD gibi meslek çatı kuruluşlarından gelecek öneri ve değerlendirmelerle ayrıca önemli projelerimizden olan yazılım vadisi girişimimizle ULUTEKin, Bursa ve ülkemiz için önemi her geçen gün artacaktır."
     BTSOnun bir yardım kuruluşu gibi değil, taşın altına elini koyan bir kurum gibi hareket etmesi gerektiğine inandığını vurgulayan Parseker, "Bursanın yatırımcı iş adamı, ülkemizin en eski ve en güçlü Ticaret ve Sanayi Odalarından birine sahiptir ve bu değer hepimize aittir. BTSOnun gelecek vizyonunu bizlerin iş birliktelikleri belirleyecektir" ifadesini kullandı.
    
     Muhabir: Cem Şan
     Yayıncı: Sedat Gök
<< Önceki Haber BTSO Meclis Başkanı Parseker: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER