BUDO, 10 bininci yolcuyu Bursaya ulaştırdı

BUDO, 10 bininci yolcuyu Bursaya ulaştırdı -İstanbuldan Mudanyaya deniz otobüsüyle gelen 10 bininci yolcu, çiçeklerle karşılandı -Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Altepe: Halkımızın projemize sahip çıkmasıyla umduğumuzun ç


BURSA (A.A) - Bursa Büyükşehir Belediyesince, İstanbul ile Bursa arasında başlatılan Bursa Deniz Otobüsleri İşletmesine (BUDO) ait deniz otobüsüyle gelen 10 bininci yolcu, Mudanyada çiçeklerle karşılandı.
     Bursa-İstanbul arasında deniz ulaşımının sağlanması amacıyla Büyükşehir Belediyesi tarafından Bursa Ulaşım-Toplu Taşım İşletmeciliği Sanayi ve Ticaret A.Ş (BURULAŞ) bünyesinde kurulan Bursa Deniz Otobüsleri İşletmesine (BUDO) ait Conkbayırı adlı deniz otobüsü, İstanbuldan Mudanyaya 10 bininci yolcuyu ulaştırdı.
     İstanbulun Kabataş İskelesi ile Mudanya İskelesi arasında 24 Şubatta seferlere başlayan deniz otobüsüne binen 10 bininci yolcu olan Esra Sivilsu, Mudanyada Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ile BURULAŞ Genel Müdürü Levent Fidansoy tarafından karşılandı.
     Belediye Başkanı Altepe ile Fidansoyun çiçeklerle karşıladığı ve 10 bininci yolcu olması nedeniyle 10 adet ücretsiz bilet verdiği Sivilsu, 10 bininci yolcu olmak çok güzel bir duygu. Karşılamadan dolayı çok şaşırdım, etkilendim dedi.
     Altepe, burada yaptığı konuşmada, BUDOnun deniz otobüs seferlerinin hızla sürdüğünü belirterek, amaçlarının Bursa ile İstanbul arasını ulaşılabilir hale getirip kaliteli ulaşım sağlamak olduğunu söyledi.
    
     -Doluluk oranın yüzde 80leri buldu
    
     BUDO seferleri için halktan destek istediklerini dile getiren Altepe, Şu anda gerek Bursalı, gerekse İstanbullu ve tüm hemşehrilerimiz projeye sahip çıktılar. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Bugün BUDO taşımacılıkta 10 bininci yolcuya ulaştı. Halkımızın projemize sahip çıkmasıyla umduğumuzun çok üstünde performans gösterilmesi ve doluluk oranının yüzde 80leri bulması bizleri mutlu etti. Vatandaşlarımızın talebi üzerine hafta sonu seferlerimizi arttırdık. Hafta içi seferlerini de önümüzdeki günlerde arttırmaya devam edeceğiz diye konuştu.
     Altepe, deniz otobüsü seferleri dışında her türlü konfor ve servisi en güzel şekilde yapmaya gayret ettiklerini ifade ederek, para kazanmaktan çok vatandaşlara güzel bir şekilde hizmet edip onların seyahatlerini sağlamayı amaçladıklarını kaydetti.
     Deniz otobüsünden inen yolcuların son model otobüslerle şehir merkezine gidip bu şekilde hizmetin en güzelini aldığını dile getiren Altepe, Amacımız da buydu. Halkımıza bu hizmeti sunduğumuz için mutluyuz dedi.
    
     Muhabir: Ömer Bilik / Mehmet Bayer
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber BUDO, 10 bininci yolcuyu Bursaya ulaştırdı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER