BUGİAD yönetiminden TBMM ziyareti

BUGİAD yönetiminden TBMM ziyareti


BURSA (A.A) - Bursa Girişimci İşadamları Derneği (BUGİAD), kurumsal ziyaretler kapsamında Türkiye Büyük Millet Meclisini (TBMM) ziyaret ederek, Bursa milletvekilleriyle bir araya geldi.
     BUGİADdan yapılan yazılı açıklamaya göre, BUGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ali Fuat Er, Yönetim Kurulu Üyeleri Eyüp Karakuş, Cengiz Cesimoğlu, Ayhan Yılmaz, Güray Bilir ve Genel Sekreter Ertürk Şahinin katıldığı ziyaretlerde, Yeni Anayasa konuşuldu.
     Er, ziyaretlerde, sahip oldukları üye sayısıyla Bursanın en geniş tabanlı iş hayatı kuruluşu olduklarını belirtti.
     Gerçekleştirdikleri faaliyetlerle ekonomik, sosyal ve siyasal hayata aktif olarak katkı yapmaya çalıştıklarını dile getiren Er, Türkiyede son dönemde ekonomide yaşanan bahar havasından toplumun büyük bir kesimi memnun. Yaşanan ekonomik gelişmeler biz iş adamlarını hayli memnun ediyor. İş adamları olarak bizler de ülkemizin ekonomik anlamda gelişmesi ve hedeflerini yakalaması için aktif olarak çalışıyoruz ifadesinde bulundu.
     BUGİAD olarak TUSKON çatısı altında yapılan ticaret köprüleri, ticaret forumları ve benzer etkinliklere katılarak üyelerin yeni pazarlara açılmasını sağladıklarını belirten Er, özellikle Yeni Anayasa konusunu çok önemsediklerini bildirdi.
     (UMT-ZAK)
<< Önceki Haber BUGİAD yönetiminden TBMM ziyareti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER