Bulduğu 20 bin lirayı polise teslim

Bulduğu 20 bin lirayı polise teslim eden esnafa plaket -KESOB Başkanı Öztürk, kahvehanenin tuvaletinde bulduğu 20 bin lirayı polise teslim eden berbere plaket verdi


KIRŞEHİR (A.A) - Kırşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları (KESOB) Birliği Başkanı Behamettin Öztürk, bir kahvehanenin tuvaletinde bulduğu 20 bin lirayı polise teslim eden berbere plaket verdi.
     KESOB binasında düzenlenen törenle berber Hakan Ere plaket takdim edildi.
     Erin örnek bir davranış sergilediğini belirten KESOB Başkanı Öztürk, berberin bu davranışının 800 yıl önce temeli atılan Ahilik teşkilatının felsefesinin bir örneği olduğunu söyledi.
     Berber Eri duyarlı davranışından dolayı kutlayan Öztürk, Kardeşimiz Ahi Evran-ı Velinin torunu olduğunu Kırşehire ve bütün Türkiyeye ispatlamıştır. Ahiliğin tohumlarının kentimizde atıldığı bir kez daha gösterildi. Teşkilatımızın binasına bu kardeşimizin resmini asacağız dedi.
     Bulduğu 20 bin lirayı polise teslim eden Er ise Parayı bulduğum an hiç düşünmeden polise teslim ettim. Para sahibine ulaştığı için mutluyum diye konuştu.
     Kırşehirde berberlik yapan Hakan Er, bir kahvehanenin tuvaletinde bulduğu poşet içindeki 20 bin lirayı Ahi Polis Merkezine bırakmış, daha sonra para sahibi İhsan Turaya teslim edilmişti.
    
     Muhabir: Abdullah Yıldız / Esma Aygün
     Yayıncı: Murat Taydaş
<< Önceki Haber Bulduğu 20 bin lirayı polise teslim Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER