Burdurdaki hırsızlık operasyonu

Burdurdaki hırsızlık operasyonu -Çeşitli tarihlerde 26 farklı hırsızlık olayına karıştıkları iddiasıyla gözaltına alınan 6 kişiden 4ü tutuklandı


BURDUR (A.A) - Burdurda çeşitli tarihlerde 26 farklı hırsızlık olayına karıştıkları iddiasıyla gözaltına alınan 6 kişiden 4ü tutuklandı.
     Burdur Emniyet Müdürlüğü ve Gölhisar İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleri tarafından, kentte çeşitli tarihlerdeki 25 ev ile 1 iş yerinden hırsızlık olayına karıştıkları öne sürülen O.Ö. (34), H.T. (27), M.E. (40), S.E. (37), O.K. (24), A.İ.Y. (35) gözaltına alındı.
     Emniyet Müdürlüğünde yapılan sorgularının ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan O.Ö, H.T, S.E. ve O.K. tutuklandı. M.E. ve A.İ.Y. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
     Burdurda 24 Eylülde teknik ve fiziki takip sonucunda evlerde hırsızlık yaptıkları belirlenen kişiler gözaltına alınmıştı. Bu kişilerin evlerinde yapılan aramalarda suçlarda kullanıldığı değerlendirilen oksijen tüpü, aparatlar, barometre takılı tüp, ayarlı anahtar, kesme makinesi, levye, boru anahtarı, çekiç gibi aletler ele geçirilmişti.
    
     Muhabir: Volkan Poliçe
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Burdurdaki hırsızlık operasyonu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER